Gladmelding fra Danmark!

Klubbens utstyrsleverandør BTEX.no melder at spesialprisene på JBTKs kleskolleksjon gjelder også kommende sesong. Nå kan også alle lagspillere prøve størrelser i hallen før bestilling!

Nå som alle kjøp fra utlandet blir tollbehandlet med avgifter og momspåslag er Jevnaker BTKs avtale med BTEX.no ekstra lukrativ.

BTEX.no er nemlig norskregistrert. Ingen ekstra avgifter tilkommer på spesialprisene som gjelder for JBTK-medlemmer.

Alle som skal representere Jevnaker BTK i lagkonkurranser må ha drakt og dress kommende sesong.

Vi har derfor tilgjengeliggjort overtrekksdresser og gensere i de aller fleste størrelser i Jevnaker Bordtennishall, slik at alle kan prøve før bestilling.

Nye spillere som ennå ikke har sikret seg ny drakt kan også prøve denne på forespørsel, fordi drakter og shorts er lagret på bakrommet.

Alle klær som leveres av BTEX.no kommer med JBTK-trykk. Du kan selv bestemme hvorvidt du ønsker for- eller etternavn i tillegg. Navneplasseringen er standarisert.

JBTKs spesialpriser på klær er minst 50 prosent lavere enn ordinære priser!

| Slik bestiller du JBTK-klær og utstyr |

Benytt sommeren til å oppgradere bordtennisutstyret ditt. Gå til www.btex.no og registrér deg dersom du ikke er medlem ennå. JBTK-medlemmer får 25 prosent rabatt på ikke-rabatterte produkter!

PS! Ta kontakt med klubbleder eller styremedlemmer dersom du lurer på hva du må ha av drakter og dresser for å kunne representere JBTK i konkurranser!

JBTK-JAKKER: Prøv før du bestiller, slik at du får størrelsen som passer til deg! Overtrekksjakkene henger i hallen sammen med overtrekksbuksene.

BUKSER OG GENSERE: Vi har overtrekksbukser i alle størrelser og gensere i minst annenhver størrelse tilgjengelig.

INGEN PRISØKNING: BTEX.no leverer til de samme spesialprisene som sist sesong. Norsk moms mer inkludert i prisene og du får fraktfri levering av enhver ordre over 399 kroner!