JBTKs kleskode for lagspillere

Jevnaker BTK – svart og blå! Vi implementerte draktkolleksjonen gradvis fra sist høst. Nå tar vi et nytt forsiktig steg framover med uniform bekledning i lagkonkurranser.

Bestill det du mangler via BTEX.no snarest! Se fullstendig oversikt nederst i artikkelen! JBTKs spesialpriser ser du i handlekurven. De er minst 50 prosent lavere enn standardprisene! Og du får 25 prosent rabatt på alle øvrige artikler som ikke er på tilbud, som JBTK-medlem hos BTEX!

Veldig mange var flinke og sikret seg hele kolleksjonen gjennom fjorårets fellesbestilling høsten 2019. Flere av klubbens aktive konkurransespillere oppgraderte gjennom sesongen, men ikke alle.

Vi skynder oss langsomt, for planen er å ha samme kolleksjon i flere år framover. Av hensyn til økonomi, samt sponsorene BTEX.no og Sparebank 1 Ringerike Hadeland.

Det er viktig å framstå med velkledde og stilfulle utøvere, slik at man som JBTK-medlem føler ekstra stolthet og tilhørighet.

Spillere som skal representere Jevnaker BTK i lagturneringer (seriespill og NM) skal stille i følgende antrekk på kampdager:

  1. JBTK-drakt og JBTK-shorts/JBTK-skjørt fra BTEX.no PLUSS
  2. JBTK-overtrekksdress eller JBTK-hettegenser eller JBTK-jakkegenser fra BTEX.no

I seriespill gjelder dette for alle utøvere og lagledere i eliteserien, 3. divisjon, 4. divisjon og 5. divisjon. I norgesmesterskap gjelder kleskoden for lagklassene.

Kleskoden inngår i laglederinstruksen og hvis serielaglederne ønsker kan vi organisere fellesbestilling av det spillerne deres eventuelt mangler av bekledning.

JBTK – svart og blå! Sammen på laget skal vi stå!

SERIESTIL: Kommende sesong blir det ekstra stas å spille på JBTK-lag, for nå har vi definert uniform kleskode som gjelder for alle! Kaja, Ingeborg, Leif-Harald og Fredrik er gode forbilder!

Forhåpentligvis velger alle komplett kolleksjon, men det er altså ikke noe krav foran 2020/21-sesongen.

I øvrige turneringer og mesterskap er det pr. i dag intet krav til overtrekksdress og/eller gensere. Kun JBTK-drakt og JBTK-shorts/JBTK-skjørt.

PS! Dersom noen har store problemer med bruk av JBTK-shorts eller JBTK-skjørt, aksepteres liknende alternativ i SVART FARGE. Det samme gjelder overtrekksbuksen, som også skal være SVART. Lagleder må dog påse at eventuelle avvik på underdeler er i overensstemmelse med NBTFs regler for lagseriene.

JBTKs DRAKTKOLLEKSJON –
utvalg og JBTKs spesialpriser
: