Forhåndsvarsel: Sommercupen 2020

Lørdag 4. juli arrangeres tidenes andre utgave av Sommercupen i bordtennis. Invitasjonen kunngjøres torsdag 4. juni.

De 25 første som melder seg på via Vipps får delta i 2019/20-sesongens siste approberte turnering; som går av stabelen i Jevnaker Bordtennishall!

Påmelding via VIPPS-BUTIKKEN til Jevnaker BTK eller annen form for betaling. Ingen påmelding registreres før startkontingent er mottatt. Tidspunktet for mottatt betaling gjelder ved flere påmeldte enn plasser.

Påmeldingen åpner torsdag 4. juni kl. 18:00. Følg med!

| Slik gikk det i 2019 |

Påmelding via VIPPS-BUTIKKEN til Jevnaker Bordtennisklubb (nr. 115409) der du kjøper plass i mobilapplikasjonen. Alternativt ved å overføre kr 250,- til kontonr. 2030 66 02005, men det tar lenger tid. Følg veiledningen via linken under!

| Påmelding via Vipps – slik gjør du det! |