NYHET: Stevnepåmelding via Vipps!

Påmelding til rankingstevner i Jevnaker Bordtennishall tas kun (*) imot via Vipps. Husk å oppgi navn og klubb. Veiledning følger!

Det er alltid 25 plasser i rankingstevnene som Jevnaker BTK arrangerer. Ofte stor kamp om plassene!

De fleste er flinke og overfører startkontingent sammen med påmeldingen, men ikke alle. Et problem har vært påmeldte spillere som ikke betaler straks, men opptar plass for så å melde forfall. Det byr på mye ekstraarbeid for å erstatte påmeldte spillere.

Nå blir det enkelt for arrangør og deltakere. Påmelding via Vipps betyr at betalingen foretas samtidig.

I Vipps-butikken til Jevnaker BTK melder man seg på ved å kjøpe varen som heter Påmelding rankingstevne á 250 kroner. Når invitasjonen kunngjøres er lagerbeholdningen 25 stk.

Når 25 har meldt seg på, så er det utsolgt (fullt). Da kan du sikre deg plass på ventelisten ved å kjøpe varen som heter ‘Venteliste rankingstevne’. Dersom en påmeldt spiller melder forfall, så blir en ny «vare» (les: plass) lagt til. Enkelt!

Får du ikke plass via ventelisten så vil du få refundert startkontingenten.

Jevnaker BTK taper noen kroner i startkontingenter i og med at Vipps-gebyret er 2,25 prosent av transaksjonsverdien, men det skal ikke gå ut over nivået på premiene.

(*) Dersom du ikke har eller vil bruke Vipps, så kan du melde deg på via e-post og overføre startkontingenten til JBTKs kontonummer 2030 66 02005 – men det tar lenger tid før din betaling/påmelding blir registrert og du risikerer å gå glipp av deltakerplass.

Vipps, så er du påmeldt! Slik gjør du det: