Sølvgutter på Storøya

Kevin Svendsbråten (Gutter 15 B) og Terje Herting (Herrer A) nådde hver sin finale i Fornebu Open i dag. Og Raymond Boger imponerte i sin JBTK-debut.

Kevin gjorde rent bord i sin innledende pulje, seiret i kvart- og semifinale og var svært nær ved å vinne finalen i Storøya Grendesenter.

På stillingen 9-10 i det femte og avgjørende settet mot Sivert Berg (Fokus) misset han på egen serve. Surt, men 2. plass er bra i Gutter 15 B. Sterkt av Kevin å slå tilbake etter et labert åpningsstevne på Jevnaker tidligere i september!

I kvartfinalen vant Kevin 3-0 mot Mats L. Sørensen (Husøy) og i semifinalen ble det 3-1-seier mot Anujan Chrisanthar (B-72).

Kevin deltok også i Gutter 14 A, som samlet et meget sterkt deltakerfelt. Én puljeseier holdt ikke til sluttspillplass, men godt å se at unge Svendsbråten kan når han virkelig vil!

Terje fulgte samme oppskrift som Kevin i Herrer A, med tre seirer – 3-0 mot Per André A. Flåten (Kjelsås), 3-1 mot Audun G. Aulie (Drammen) og 3-0 mot Philip F. Grelland (Fornebu) – og avansement til sluttspillet som puljevinner. Fulgte opp med seier i kvartfinalen (3-2 mot Marlone Babsvik, Fornebu, etter å ha ligget under 0-2) og semifinalen (3-0 mot Hubert Marciniak, Hvam).

Måtte dog strekke våpen med 1-3-tap mot Shahram Yalda (Fornebu) i finalen.

I Herrer elite ble det intet sluttspill på Terje, som slo Andreas Dagsloth (Bodø), men tapte mot Sigurd T. Sørheim (Fornebu) og Robin Petterson (Fornebu).

– Jeg er med i alle kampene i dag. Spilte bedre enn i eliteserierunden sist. Mye duellspill, men jeg er kanskje litt for snill noen ganger. Alt i alt en ganske positiv dag, resonnerer Terje.

FINALISTER: Kevin og Terje tapte hver sin finale, men begge imponerte på veien dit. (Foto: Leif-Harald Svendsbråten)

Raymond Boger debuterte offisielt for JBTK i dag. Vant sine tre første tellende kamper på NBTFs OnlineRanking noensinne – i puljespillet i Herrer E!

Det ble tøffere i sluttspillet, der Raymond startet med walk over fra åttedels- til kvartfinalen. Der røk han 2-3 mot Bjørn Ingebrigtsen (Fornebu). Uansett en motiverende start på JBTK-karrieren. Sterkt også å vinne én av tre kamper i Herrer D-puljespillet, der han også vant sett mot puljevinneren.

Tony Herting deltok i klassene Jenter/Gutter 10 og Jenter/Gutter 11 i Storøya Grendesenter. Det ble for tøft for sjuåringen, som tapte kampene sine. Tony er uansett så positiv og ivrig at han kommer til å hevde seg når motstanderne er på samme alder!

Watchara Chadkarn kopierte lørdagens kvote med én seier og to tap i Herrer D i dag. Med litt mer taktisk spill og erfaring vil Watchara hevde seg godt i D-klassen utover i sesongen.

Fredrik Wilkens tapte sine tre puljekamper i Herrer E. Han er så ivrig og innsatsfull. Imponerer med løpesko og på sykkelsetet, men har ikke helt vunnet vinnerformelen med racket ennå.

Ervin Georg Egelandsdal stilte i Jenter/Gutter 11 på Storøya i dag. Vant én av sine tre kamper, men han har ikke trent i sommer og kommer sterkere tilbake utover i sesongen!

Takk til alle JBTK-supporterne som stilte opp på Storøya i dag!

| Resultatlister Fornebu Open 2018 |

INNSATS: Ervin, Fredrik og Watchara sto på i alle kampene sine, men fikk ikke like godt betalt for innsatsen i dag.

IMPONERTE: Kevin, Raymond og Terje (med sønnen Tony) hevdet seg godt på Fornebu i dag.