5. plass i Herrer junior

Jonas Jensen var best av dagens JBTK-deltakere i Fornebu Open med 5. plass i juniorklassen og 9. plass i Herrer C. Alle vant minst én kamp.

Jonas deltok for aller første gang i Herrer junior som juniorspiller. Han vant sin innledende pulje med tre seirer. Mot Asgeir Snyen (B-72), Richard J. Valenzuela (Larkollen) og Jonas DJ Andersen (Oslo).

I åttedelsfinalen ble det 3-1-seier mot Julian Baardseth (Modum) før Jona Lam (Fokus) var best i kamp om semifinaleplassen.

På formiddagen vant Jonas Jensen også sin pulje i Herrer C, der Mikkel B. Torpe (Fornebu), Adnan O. Hanoun (B-72) og Asgeir Snyen (Fornebu) fikk stryk. Jonas levde litt farlig mot Torpe, men vendte 0-2 i sett til seier.

Så røk Jonas Jensen med 2-3 mot Erik Lindholm (Askim). Akkurat som da de møttes i åpningsstevnet på Jevnaker i starten av måneden. Og som da de møttes sist sesong. Neste gang er det din tur mot bordtennispresidenten, Jonas!

– Jeg er 90 prosent fornøyd. Vant sju av mine ni kamper, men kunne ha vunnet dem alle. Mot Lam i juniorklassen var jeg tom for energi. Ellers spilte jeg bra. Mye bedre enn i forrige helgs seriekamper. Jeg tok initiativ og loopet godt, sier Jonas.

MYE BEDRE: Jonas presterte mye bedre i dag enn under forrige helgs Fornebu-besøk. (Foto: Pia-Helen Fagerslett)

Leif Thorbjørn Jensen og Watchara Chadkarn deltok også i Herrer C. Ingen nådde sluttspillet, men begge vant én av sine tre puljekamper. Leif imponerte såpass at han kanskje kan vente seg et tosifret antall plusspoeng.

Daniel Fagerslett Grefsrud startet dagen med én seier og to tap i Herrer eldre junior, der nivået var veldig høyt. I Herrer junior ble det to tap. 2-3 i den avgjørende for sluttspillplass.

| Resultatlister Fornebu Open 2018 |

Søndag er det følgende JBTK-spillere som skal i aksjon: Watchara Chadkarn, Raymond Boger, Kevin Svendsbråten, Ervin Georg Egelandsdal, Fredrik Wilkens, Terje Herting og Tony Herting.

Lykke til, alle sammen!

DAGENS DELTAKERE: JBTK-kvartetten Leif (bak f.v.), Watchara, Daniel (foran f.v.) og Jonas. (Foto: Pia-Helen Fagerslett)