Slik bestiller du JBTK-klær og utstyr

Sørg for å sikre deg hele Jevnaker BTKs nye kleskolleksjon før 2020/21-sesongen starter. Alle som vil supplere eller bestille for første gang bestiller direkte fra BTEX.no.

ALLE som skal representere Jevnaker BTK i offisielle konkurranser MÅ stille med Jevnaker BTK-drakt. Fordi vi har forpliktelser overfor våre sponsorer og fordi vi skal være stilfulle og gjenkjennbare.

Det er fortsatt mange som kun har drakt og shorts/skjørt. Ta deg tid til å bestille overtrekksdress, gensere og treningstrøyer også, slik at du er klar til 2020/21-sesongen!

Bordtennisexperterne (BTEX.no) er Jevnaker BTKs utstyrsleverandør. Det danske firmaet forsyner JBTKs medlemmer med utstyr til meget gunstige priser gjennom sitt norske datterselskap.

Enhver ordre over 399 kroner sendes fraktfritt og raskt. Alle JBTK-medlemmer får i tillegg 25 % rabatt på ikke-rabatterte produkter.

Det første du må gjøre hvis du ikke allerede har gjort det, er å registrere deg som kunde hos BTEX: KLIKK HER!

NB! Pass på at du skriver inn Jevnaker BTK som din klubb under registreringsprosessen. Hvis du gjør det og har gyldig medlemskap i Jevnaker BTK så får du alle fordelene!

Merk at alle rabatter trekkes fra i kassen. Og at du får kjøpt klær og utstyr som inngår i Jevnaker BTKs avtale med BTEX til prisene angitt i oversikten nedenfor!

Alle priser hos BTEX.no inkluderer norsk moms. Du slipper følgelig også tollavgifter, siden BTEX.no er et norsk firma. Du har lov til å kjøpe annet utstyr og treningsklær der du selv ønsker. BTEX.no har strukket seg langt for å tilby oss eksklusive priser, godt utvalg og topp service

Lurer du på noe før en eventuell bestilling, er det bare å spørre et av styremedlemmene i Jevnaker BTK!