Lyst til å være med JBTK på tur?

Icon_stevneGjennom 40 år har Jevnaker BTK-utøvere deltatt på turneringer i inn- og utland. Nesten hver helg. Har du også lyst til å delta?

I sesongen er det konkurransemuligheter hver eneste helg. Iblant hjemme på Jevnaker. Regelmessig på østlandet. Ofte rundt om i landet og alltid utenfor Norges grenser.

| Invitasjon til Modum BTKs Sparebank 1-cup 29/1 | (Frist: 16/1)

Jevnaker BTK kunngjør alle stevneinvitasjonene på tavla i garderobebygget. Vi forsøker også å dele informasjon om kommende turneringer i vår Facebook-gruppe. Hvis du vil delta så må du melde deg på!

Født i 2004 eller før? Da er du lisenspliktig!
Spør om lisensgiro før du melder deg på!

| Invitasjon til regionscup på Harestua 4-5/2 | (Frist: 20/1)

JBTK-LEIR: Vi slår leir på tribunen når vi er ute på turneringsturer!

JBTK-LEIR: Vi slår leir på tribunen når vi er ute på turneringsturer!

PS! Rankingstevner i Jevnaker Bordtennishall kunngjøres på hjemmesiden. Her er påmelding via skjemaet i invitasjonen på hjemmesiden påkrevd. Dette grunnet begrenset antall plasser og for å registrere tidspunktet for påmeldingen.

| Invitasjon til rekruttrankingstevne på Jevnaker 11/2 |

Klubben sender felles påmelding til arrangøren innen fristen og forskutterer startkontingentene.

| Terminliste turneringer 2016/17 |

NB! Enhver påmelding er bindende. Du betaler for påmeldingen uavhengig av hvorvidt du deltar!

Betalt medlemskontingent til Jevnaker BTK er en forutsetning
for å kunne delta på treninger og turneringer.

Jevnaker BTK krever inn utlagte startkontingenter etterskuddsvis, men oppfordrer alle til å overføre til JBTKs bankkonto så raskt som mulig ved påmelding.

Det er klubbformann Thomas Møller som sender klubbens felles påmeldinger til arrangørklubbene og overfører samlet sum av startkontingenter.

MERK: I utgangspunktet kan ethvert JBTK-medlem delta på enhver turnering man er kvalifisert for, men det er også klubbens lovmessige rett til eventuelt å nekte deltakelse etter eget forgodtbefinnelse.

Det er også viktig å merke seg at startkontingenter, reise, evt. overnatting og andre kostnader må betales av den/de påmeldte. Dette prinsippet gjelder også ved påmelding av lag i seriespill og andre lagkonkurranser.

Jevnaker BTKs hovedoppgave er å tilby treningsmuligheter i egen hall og betjene alle kostnader forbundet med eierskapet, samt informere om konkurransemuligheter og følge opp i best mulig grad innenfor tilgjengelige frivillige ressurser.

Følg med på hovedterminlisten, stevneinvitasjonene i hallen, påmeldingsfristene og planlegg transport/overnatting!

Mange trives godt med å trene og sosialisere i Jevnaker Bordtennishall. JBTK utøver intet press på noen for å delta utover det, men mulighetene er som nevnt til stede!

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål om stevnedeltakelser og påmeldinger!

Lene Jensen, Thomas Møller og klubbens trenere (Kenneth Hansen Ødegård, Thomas Moen, Daniel Fagerslett Grefsrud og Jonas Jensen) vet mye:-)