Tap i Trondheim

Icon_serieDet ble dessverre ingen JBTK-poeng i eliteserien i dag. To nye tap betyr at JBTK-laget står poengløst etter ni kamper i Stigaligaen.

Både Vikåsen og Volda/Ørsta ble for sterke for et JBTK-lag som stilte uten éneren Tim Cornelius.

Olofs utvalgte tapte 1-6 i begge kampene.

Jevnaker BTK ledet 1-0 i begge oppgjørene. Debutant Marcus Helin (37) vant sine åpningskamper og er således ubeseiret i single i Stigaligaen.

Mot Vikåsen var det muligheter til å vinne flere enkeltkamper, men mot Volda/Ørsta hadde sunnmørsklubben full kontroll etter å havnet under med 0-1.

| Stigaligaen 2016/17 – kampfakta og tabell |

Selv om tabellen ikke er lystig lesning for opplandsklubben, så er det fortsatt et realistisk håp med tanke på fornyet kontrakt i norsk bordtennis’ toppserie.

Det er bare ett lag som rykker ned og Lia IL er også helt uten poeng. Grimstadklubben har riktignok bare spilt tre kamper, mot JBTKs ni.

Lia spiller tre kamper søndag.

Søndag 29. januar møtes de to bunnlagene i Grimstad. Nytt møte finner sted lørdag 18. februar; på Hokksund.

PS! Lia vant to kamper søndag og står med fire poeng.

STÅR PÅ: JBTKs eliteserielag reiser hjem fra Trondheim uten poeng, men gir ikke opp av den grunn. (FOTO: Tor Hallaråker).

STÅR PÅ: JBTKs eliteserielag reiser hjem fra Trondheim uten poeng, men gir ikke opp av den grunn. Fra venstre spillende lagleder Olof Götestam, Adam Jakobsson, Marcus Helin og Terje Herting. (FOTO: Tor Hallaråker).