Klubbrankingvinnerne 2021/22

Jonas Jensen, Leif Thorbjørn Jensen, Ervin Georg Egelandsdal og Tony Herting ble premiert for klasseseirene i JBTKs klubbranking 2021/22 under fredagens sesongavslutning.

Leif Thorbjørn Jensen var dessverre ikke selv tilstede for å premiere sesongens klubbrankingvinnere, men sønnen Jonas sto for en flott og voksen seanse under kveldens sesongavslutning.

Leif har skjøttet oppgaven og ansvaret med å gjennomføre åtte klubbrankingkvelder med glans. JBTK takker aller hjerteligst for hans engasjement og arbeidsinnsats!

| Alt om Jevnaker BTKs klubbranking | (ekstern side)

Pappa er på skoleavslutning i kveld, så jeg skal premiere vinnerne, innledet Jonas premieutdelingen med.

Den første premien var til ham selv, fordi han sanket flest poeng av alle gjennom klubbrankingene hver fredagskveld i 2021/22-sesongen!

| Sesongens JBTK-spillere er kåret |

– Jeg vant fordi Terje Herting var skadet og ikke klarte å stille opp i den siste runden, sa Jonas Jensen diplomatisk overfor sin nærmeste konkurrent.

VINNERTRIO: Ervin Georg Egelandsdal, Jonas Jensen og Tony Herting fikk hvert sitt gavekort pålydende 500 kroner fra sportskjeden XXL. Leif Thorbjørn Jensen vant også, men var ikke tilstede under premieutdelingen.

Leif Thorbjørn Jensen vant klassen for spillere under 1600 poeng på norgesrankingen.

– Veldig jevnt i denne klassen, understreket Jonas, som fortsatte med å fortelle at Ervin Georg Egelandsdal vant to klasser; den for spillere under 18 år og den for spillere under 15 år.

– Reglene i slike tilfeller er at vedkommende premieres for seieren i den høyeste klassen (under 18 år). Tony Herting, som var nærmest Ervin under 15 år, rykker opp som vinner av den klassen, forklarte Jonas.

Tirsdager i 2022/23-sesongen

Leif Thorbjørn Jensen har takket ja til oppgaven med å lede JBTKs klubbranking også den kommende sesongen. Da er det tirsdagskveldene som gjelder. Som utgangspunkt den siste i hver måned.

Da vi ikke har rukket å integrere JBTKs klubbranking i rammeverket for den offisielle hjemmesiden, fortsetter Leif på den eksterne nettsiden. Der vil du finne all relevant informasjon om hva som gjelder for 2022/23-sesongen.