Sesongens JBTK-spillere er kåret!

JONAS JENSEN er «Sesongens JBTK-spiller 2021/22» og TONY HERTING «Sesongens unge JBTK-spiller 2021/22». Ti utmerkelser ble delt ut på kveldens sesongavslutning i Jevnaker Bordtennishall.

Selv om vi nå har premiert mange av de beste spillerne som har oppnådd de beste resultatene, er mantraet til den sosiale breddeklubben Jevnaker BTK at aktivitet er viktigere enn topplasseringer.

I tro tradisjon hedret Jevnaker Bordtennisklubb mange av sine medlemmer etter sesongslutt. Basert på oppnådde resultater, innsats og framtoning.

Vinnerne av sesongutmerkelsene ble kunngjort og premiert da 23 av klubbens medlemmer med familie var samlet fredag kveld.

To av sesongutmerkelsesvinnere vil bli positivt overrasket når de leser videre, for de var ikke til stede. Samtlige av vinnerne er like mye verdt og vi ser fram til å overrekke utmerkelsene ved en senere anledning.

Arbeidet med å kåre vinnerne har vært utfordrende, krevende og givende for klubbledelsen. Så mange gode kandidater til de fleste utmerkelsene!

– Et privilegium av en oppgave der vi gjenopplever sesongens høydepunkter, sportslige prestasjoner og sosiale bidrag fra store og små i vår kjære breddeklubb, kommenterer JBTK-leder Thomas Møller.

Han sto for utdelingen av sesongutmerkelsene i Jevnaker Bordtennishall, på vegne av et samlet klubbstyre, tidligere i kveld.

Tusen takk til alle JBTK-medlemmer for den tilbakelagte sesongen. Vi er veldig glad i samtlige i klubbfamilien vår!

PS! Det var flere overraskelser på lur på denne festkvelden. Hvordan de eksponerte seg kan du se og lese i kommende artikler her på hjemmesiden. Følg med!

SESONGENS JBTK-SPILLERE: Jonas Jensen og Tony Herting vant de største pokalene i kveld. Begge kan se tilbake på en resultat- og utviklingsmessig nydelig sesong!

Vinnerne av JBTKs sesongutmerkelser 2021/22:

JONAS JENSEN: Målrettet treningsinnsats ga tidlig lovende resultater som utviklet seg til bedre og flere solide – og enda mer stabile prestasjoner på høyt nivå. Han vant JBTKs klubbranking og flere turneringer i inn- og utland. Sesongens JBTK-spiller sprengte 2000-poengsgrensen på norgesrankingen samtidig med oppgaven som hovedtrener for klubbens yngre og eldre spillere. Imponerende!

TONY HERTING: Viste tidlige tegn til hva som var i vente med flott lagbronse i NM. Imponerte og fascinerte JBTK-miljøet med klasseseirer på rekke og rad. Rankingpoengsankingen flatet litt ut etter hvert, men avslutningen til sesongens unge JBTK-spiller var aldeles prima med doublegull og singlebronse i NM!

ANDREAS BRÅTHEN SATAØEN: Føk ut av startblokkene i fjor høst og holdt tempoet oppe gjennom hele sesongen. Sikret seg plusspoeng på norgesrankingen i 15 av 16 konkurranser! Sesongens rankingklatrer taklet til og med «presset» i NM for yngre sist helg, da han vant fire av fem singlekamper og sikret seg tittelen som Sesongens rankingklatrer.

KEVIN SVENDSBRÅTEN: Kom tilbake som fugl Fønix etter 14 måneder i oktober 2021. Vant alle kampene i comebacket, fortsatte å vinne og radet opp 41 seirer på rad før det eneste tapet kom. Over 42 kamper møter man god motstand også i 5. divisjon. Statistikken kvalifiserer til Sesongens prestasjon!

NOAH GÖTESTAM: Sesongens rekrutt utviklet seg fra å være utålmodig til en målrettet og innsatsbevisst idrettsutøver med repertoar. Mer atletisk, fokusert og bevegelig. Bedre forståelse, innsats og teknikk. Kanskje JBTK-spilleren med best utvikling gjennom sesongen!

STORM WENNEVOLD JAKOBSEN: Sesongens nybegynner ankom i fjor høst. Rolig og balansert; med smil om munnen. Positiv og lærevillig på trening. Utfordringssøkende i konkurranser. Han stormer herved inn til sin første sesongutmerkelse!

ERVIN GEORG EGELANDSDAL: Sesongens positive i dobbel forstand! Høflig, klager aldri og har levert et kjempepositivt sesongregnskap. Prisvinneren forvandlet seg fra å være deltaker til å bli en vinner – ved å øke treningsmengden og konkurransehyppigheten. Han er blitt en idrettsutøver!

BALDER RUCH: Han introduserte seg ved å sprette inn døren på sin første trening med «Hei, her er jeg»! Fant seg fort til rette i klubbmiljøet. Ivrig deltaker på ungdomsgruppetreningene og øvrige treningskvelder. Blid, uredd og med godt humør som smitter over på andre! Sesongens gledesspreder bidro med innsats og glimt i øyet da de nye bordtennisbordene ble montert. Herlig tilskudd til Jevnaker BTK!

LEIF THORBJØRN JENSEN: Nesten alltid med. På trening, i konkurranser og på dugnader. Overrasker stadig med imponerende resultater. Og gjentar dem med jevne mellomrom. Bidrar trofast i mange roller. Sjelden fornøyd selv, men vi er veldig fornøyd med Sesongens ivrigste!

ISAK DØHLEN-JACOBSEN: Sesongens fighter vet selv hvor mye han har måttet kjempe for å komme dit han er i dag. Han fant bryteren, slo den på og brukte sin egen elektrisitet! Fra å være en nesten-vinner er han nå nesten best. Stå på videre!