JBTK informerer

Kommende helg stiller JBTK med tre deltakere i NM for yngre i Bergen, onsdag 8. og torsdag 9. juni skal vi male hallen utvendig og fredag 10. juni er det sesongavslutning!

Sesongen 2021/22 er over, men det spilles på tilleggstid. Andreas, Noah og Tony skal nemlig delta i norgesmesterskapet for yngre!

Her følger diverse informasjon til alle JBTK-medlemmer:

Maling av utvendig tre og mur
Vi har kjøpt inn maling, ruller, pensler og annet utstyr for å dekke ca. 150 kvadratmeter av fasaden til Jevnaker Bordtennishall.
Bli med på moroa onsdag 8. juni fra kl. 17:00!
Meld deg til tjeneste til vaktmester Leif Harald eller klubbleder Thomas! Alle som føler seg kvalifisert er velkommen til å delta.
PS! Egen invitasjon kunngjøres i løpet av inneværende uke!

FERIEINFORMASJON: Jevnaker Bordtennisklubb runder av en aktiv sesong.

Fem påmeldte lagserielag kommende sesong
Jevnaker BTK stiller med fem lag i seriesystemet i 2022/23-sesongen. Olof, Leif Thorbjørn, Håvard, Tommy og Lene er lagledere.
Terminlister formidles av forbundet eller regionen og hver enkelt lagleder står fritt til å arrangere hjemmekamper, dersom det er ønskelig. Eventuelt lån av hallen avtales med utleieansvarlig Espen. JBTK spanderer påmeldingsavgiften for hvert lag. Laglederne ordner alt annet.

Sommertreningsmuligheter
Vi tilbyr muligheten for å spille bordtennis også gjennom sommeren 2022. Konseptet er forklart i egen artikkel. God sommer til alle JBTK-medlemmer og lykke til alle styrets tillitspersoner som skal lede sommertreningene!

Nye bordtennisbord, nett og barrikader
Sist sesongs store investeringsløft er i boks. Vi har gjennomført prosjektet «Nye bordtennisbord 2022» i etter planen, innenfor budsjettet og i henhold til prosjektsøknaden overfor Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal. Bordene ble offisielt innviet av JBTKs ungdomsgruppespillere onsdag 19. mai. Nå er det opp til hver og én av oss å behandle utstyret på en slik måte at det varer i mange år framover!

Ny klubbrankingdag kommende sesong!
Det blir klubbranking også kommende sesong. På tirsdagskveldene! Den siste i hver måned som utgangspunkt. Vi gratulerer Jonas, Leif Thorbjørn, Ervin Georg og Tony med klasseseirene i 2021/22-sesongen. De premieres på sesongavslutningen fredag 10. juni!

Treningstider kommende sesong
Sesongstart i september. Det meste blir videreført, hvilket betyr at vi akter å arrangere treninger hver eneste ukedag også i 2022/23-sesongen!
Åpne treninger mandag, tirsdag og fredag – ungdomsgruppetreninger hver onsdag og en satsingsgruppe for påmeldte spillere hver torsdag.
Siste tirsdag hver måned er det klubbranking som gjelder. Invitasjon til torsdagstreningene kommer i løpet av sommeren.
JBTKs hovedtrener Jonas skal studere kommende sesong, men Olof skal vikariere i rollen på torsdagene – sammen med Terje!
Tuppetreningene for JBTK-jenter og -damer videreføres på tirsdagene.