Innviet nye bord med is og brus

Endelig er de splitter nye bordtennisbordene på plass i Jevnaker Bordtennishall! Onsdag kveld var det innvielsesfest med servering av is og brus under ungdomsgruppetreningen.

Jevnaker BTK sender en stor takk til utstyrsleverandør BTEX.no og Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal, som begge har bidratt raust til at klubbens fasiliteter nå er kraftig oppgradert!

Vi håper at alle klubbens medlemmer verdsetter oppgraderingen. Og bidrar til å gjøre levetiden til bordene, nettene og barrikadene lang.

Ikke bare har vi åtte nye konkurransebord av typen Tibhar Smash 28. Vi har åtte nye Tibhar Smash-nett og 20 nye Andro-barrikader!

Jevnaker BTKs indre hjerte, ungdomsgruppen, fikk æren av å offisielt innvie de nye bordene. Denne fine gjengen av unge spillere representerer klubbens sjel. Breddeklubbens sjel.

JBTKs nestleder og ungdomsgruppeansvarlige – Lene Skogen – bød på is og brus til kveldens unge utøvere i Jevnaker Bordtennishall.

INNVIELSESFEST: Deltakerne på onsdagens ungdomsgruppetrening sto for den offisielle innvielsen av klubbens nye bordtennisbord og feiret begivenheten med is og brus!

Totalkostnaden for utstyrsoppgraderingen er 100 000 kroner – etter rabatten fra BTEX.no. Så har vi solgt de brukte bordene våre. Så har Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal bidratt med 45 000 kroner.

Takket være sunn, fornuftig og framtidsrettet drift har Jevnaker BTK vært i stand til å investere tilsvarende sum av oppspart egenkapital.

Nå håper vi at alle klubbens medlemmer verdsetter oppgraderingen. Og bidrar til å gjøre levetiden til bordene, nettene og barrikadene lang.

Spesielt voksne spillerne som kaster (slipper) racketen ned på bordet etter tapt poeng bør gå i seg selv og forstå at slik adferd må ta slutt!

TRENING: Ungdomsgruppedeltakerne spiller bordtennis på nye bord.

Det var i fjor høst at klubbledelsen startet «Prosjekt nye bordtennisbord 2022». En forseggjort søknad ble sendt til Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal, samtidig som vi påbegynte prisforhandlingene med BTEX.no.

Opprinnelig ønsket vi å friske opp utstyrsparken med toppmodellen til Andro, men grunnet råvaremangel hos den tyske produsenten som leverer bord til nær sagt samtlige merkevarer takket vi ja til de samme Tibhar-bordene som vi har god erfaring med fra før.

Mandag 16. mai kom leveransen. Styremedlem Yngve Midtfjell sto for logistikken og foretok mottak av bordene med tilbehør. Han fikk også med seg et team av hjelpere som samme dag (!) sørget for å pakke ut og montere samtlige bord og barrikader i Jevnaker Bordtennishall!

INVESTERING: Jevnaker Bordtennishall er oppgradert igjen! Denne gangen med nye bord, nett og barrikader. Takket være nøye planlagt drift og god støtte fra våre samarbeidspartnere.

Tusen takk til Yngve! Og tusen takk til Jonas Jensen, Leif-Harald Svendsbråten, Tommy Døhlen-Jacobsen, Isak Døhlen-Jacobsen, Ervin Georg Egelandsdal, Noah Götestam, Balder Ruch og Olof Götestam!

ARBEIDSKARER: Yngve, Tommy, Jonas og Leif-Harald leverte helhjertet og god innsats for å montere de nye bordene mandag kveld!

Klubbens forrige bordpark overlevde 15 års intensiv bruk. Den nye skal vare enda lenger – hvis ALLE bidrar til å behandle den med omhu…