10 nye bordtennisbord på vei

JBTK har solgt seks bordtennisbord den siste uken. Resten beholder vi i påvente av nye. Utstyrsleverandør BTEX.no har fått bestilling på ti nye bord med nett, samt 20 barrikader.

Det er bare fem bord igjen i Jevnaker Bordtennishall. Videre bordsalg er satt på vent til de nye Andro-bordene kommer og kan tas i bruk etter montering.

Solgte bord:
4 stk. Tibhar Smash 28R
1 stk. Tibhar Smash 28
1 stk. Stiga Optimum 30R

Gjenværende bord:
3 stk. Tibhar Smash 28 (ett er reservert til kjøper)
2 stk. Tibhar Smash 28R (begge er reservert til kjøpere)

Det er takket være Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal og vår utstyrsleverandør BTEX.no at Jevnaker BTK nå kan fornye hele bordparken sin.

I vår søknad til Sparebankstiftelsen presenterte JBTK et budsjett som balanserer på 91 000 kroner. Den ble innvilget, slik at stiftelsen bidrar med 45 500 kroner av totalkostnaden.


OPPDRADERING: Ti nye bord, ti nye nett og 20 nye barrikader!

Det gode tilbudet fra Jevnaker BTKs utstyrsleverandør BTEX.no kombinert med vellykket salg av eksisterende bord gjør at vi har bestilt ti nye bord med nett istedenfor sju som vi hadde budsjettert med. I tillegg får vi med 20 nye barrikader.

Hele oppgraderingen skjer i tillegg mye tidligere enn planlagt. Målet var sommeren 2022. Nå har vi et berettiget håp om å komme i mål før årsskiftet!

Jevnaker Bordtennishall blir dermed en Andro-hall. Gjennomført sådan, med bord, nett og barrikader.

Planen var å beholde seks bord til de nye kommer, men den voldsomme interessen medførte dessverre at logistikken slo en liten sprekk.

NB! Behersk deg når du er på besøk for å spille i Jevnaker Bordtennishall. Alle ønsker den beste standarden på utstyret, så ikke bank i bordet med racketen, som heller ikke skal kastes på bordet!


FEM BORD: Vi må klare oss med fem bordtennisbord inntil videre.