Oppdatering om klubbturen til Danmark

JBTK minner om klubbturen til Danmark påskehelgen 16.-18. april 2022. Straks vi mottar invitasjon fra arrangørklubben vil du få personlig invitasjon til å delta fra JBTK!

Alle JBTK-medlemmer vil bli invitert til å delta og vi dekker startkontingentene for samtlige.

Er du under 23 år får du i tillegg reise og opphold sponset av Jevnaker Bordtennisklubb!

PS! Til årets avlyste klubbtur hadde JBTK 18 påmeldte utøvere og en tropp på flere enn 20 deltakere.

Bestill båt og hotell nå!!!

MASSEMØNSTRING: I 2022 er det Hirsthals Idrætscenter som gjelder, etter at Nordsø-cupen de siste årene er blitt arrangert i Hjørring.

| Klubbturen til Danmark flyttes |
| Klubbtur til Danmark våren 2022 |
| Med Fjordkraft til Nordsø-cupen |

Jevnaker BTK har en direkte «hotline» til arrangørklubben B75 i Hirtshals. Siste mottatte informasjon er at den offisielle invitasjonen med klasseoversikt kommer innen utgangen av november.

JBTKs STRØMLEVERANDØR: Det er to år siden Fjordkraft innvilget Jevnaker BTKs søknad om støtte til klubbtur med 15 000 kroner. JBTK dekker derfor alle startkontingentene, samt reise og opphold for alle medlemmer under 23 år.

JBTK blir invitert til å delta og DU vil bli invitert av JBTK! Påmelding skjer ved å levere utfylt skjema i din personlige invitasjon tilbake til JBTK.

Bestill båt og hotell nå!!!

I påvente av din personlige invitasjon bør du opprette bruker hos Color Line og bestille båtreise og hotellrom. Direktelink til båtreise og overnatting på Montra Skaga Hotel Hirtshals: KLIKK HER!

Reisetider med Color Lines Superspeed:
Fra Larvik fredag 15. april: Kl. 17:30
Fra Hirtshals søndag 17. april kl. 12:45
* Vi anbefaler at du bestiller buffet begge veier. Da får du sitteplass på kjøpet. JBTK sørger for at alle med buffet får plass i nærheten av hverandre!