Med Fjordkraft til Nordsø-cupen

Jevnaker BTK har fått 15 000 kroner i støtte til yngre spilleres deltakelse i Nordsø-cupen fra Fjordkraft. Som takk har strømleverandøren fått reklameskilt i Jevnaker Bordtennishall.

Sesongens klubbtur går tradisjonen tro til Danmark, der JBTK-troppen skal delta i Nordsø-cupen i Hjørring lørdag 25. april.

Vi cruiser med Stena Line fra Larvik til Hirtshals fredag 24. april og returnerer søndag 26. april.

Takket være støtten fra Fjordkraft får de ti første JBTK-medlemmene under 23 år som melder seg på til klubbturen gratis reise, opphold og deltakelse (*)

Invitasjonen med klasseoversikt kunngjøres tidlig i januar 2020. Følg med på tavla i Jevnaker Bordtennishall!

Alle som skal delta må bestille og betale reise og opphold via colorline.no selv. JBTK oppfordrer til samkjøring for å fylle opp bilene. Si ifra hvis du ønsker å delta, men mangler skyss. Da skal vi forsøke å finne plass til deg i én av bilene!

I 2018 stilte JBTK med 11 nordsøcupdeltakere. I 2019 talte vi åtte utøvere i Nordsøcupen. I 2020 setter vi deltakerrekord! JBTK har deltatt med spillere ved seks tidligere anledninger.

(*) JBTK tilbakebetaler inntil 2000 kroner for båt m/buffet t/r Larvik-Hirtshals og to hotellnetter ved Montra Skaga Hotel etter gjennomført deltakelse i Nordsø-cupen 2020. JBTK dekker også startkontingentene for alle klubbens deltakere.

Vi ordner slik at alle fra Jevnaker BTK får felles langbord i buffetrestauranten på Colorlines Superspeed.

Nordsø-cupen var tidligere Nordens største bordtennisstevne, med opptil 800 deltakere. Det er fortsatt stort, men deltakerantallet de siste årene har ligget på rundt 300.

FJORDKRAFT: Jevnaker BTK er en god strømkunde hos Fjordkraft, som vi nå får en god slump penger tilbake fra. Og takker med reklameskiltet som Leif-Harald Svendsbråten monterte sist helg!

MER FOR PENGENE: Gratis deltakelse, reise og opphold i Nordsø-cupen for de ti første JBTK-medlemmene under 23 år som melder seg på, faktisk! Takk, Fjordkraft!