Hyggelig helg i Hirtshals og Hjørring

De 11 JBTK-utøverne som deltok i Nordsø-cupen i Danmark vant 50 av 95 kamper. Kevin Svendsbråten vant sin klasse. Det ble også tre sølv- og fire bronsemedaljer.

Amund Grønhaug sørget for at JBTK-troppen utgjorde et dusin. Han og sønnen Vemund ankom Danmark dagen før, for å kunne tilbringen fredagen i Legoland.

Resten av troppen sjekket inn på hotellet i Hirtshals fredag kveld. Lørdag markerte vi oss som en av de største klubbene i Nordsø-cupen i Park Vendia i Hjørring.

JBTK-spillerne tok godt for seg av premiefatet. Kevin Svendsbråten var den eneste som klarte å gå helt til topps. Han vant klasse Drenge E.

Andreplasser til Vemund K. Grønhaug (Puslinge D), Thomas Moen (Herrer 5) og Jonas Jensen (Herrer junior B).

Tredjeplasser til Leif T. Jensen (Herrer 5 og Herrer 6), Daniel F. Grefsrud (Herrer junior D) og Vemund K. Grønhaug (Puslinge C).

Flust med kvart- og åttedelsfinalister ble også oppnådd i løpet av lørdagens 12 timer i hallen med 70 bord.

Det var «bare» 300 deltakere i årets mesterskap, hvilket bidro til at vi ble ferdig mye tidligere enn vanlig. Tilbake på hotellet i Hirtshals litt over kl. 18 gjorde at vi kunne organisere felles middag kl. 20 på Restaurant Lilleheden nede i sentrum.

Litt om alle JBTK-utøverne i Nordsø-cupen 2018:

Lene Jensen: Vant to av fem kamper i seriespillet i Damer 5 (4. plass) etter å ha varmet opp mot bedre spillere i Damer 4, der det ble fem tap. Kampkvote: 2-8.

Anne Stenerud: Fem tap i Damer 5 etter å ha fulgt stevnet fra sidelinjen på formiddagen. Veldig fornøyd med å ha pushet Lene til fem sett. Kampkvote: 0-5.

Martin Jensen: Vant én av tre puljekamper i Puslinge C. I B-sluttspillet gjorde han rent bord i begge kampene. Kult! Valgte å sto over ettermiddagsdeltakelsen. Kampkvote: 3-2.

Thomas Møller: Vant én av tre puljekamper i Herrer 2 og én av tre i Herrer 3. Kampkvote: 2-4.

Thomas Moen: Frustrerte motstanderne i pulje- og sluttspillet i Herrer 5. Nådde finalen og tapte thrilleren mot Robert Sørensen (Herning) 2-3. Vant to av fem kamper i U21 C (5. plass). Kampkvote: 7-4.

Jonas Jensen: Tapte første puljekamp i Herrer junior B, men vant de to neste. Seier i kvart- og semifinale før finalemotstanderen ble for sterk. Lekker 2. plass! Tøffere i Herrer junior C, der Jonas havnet i B-sluttspillet og ga opp. Kampkvote: 5-5.

Daniel F. Grefsrud: Feide gjennom puljespillet i Herrer junbior D med tre seirer. Walk over til kvartfinalen som også ble vunnet. Oppmuntrende 3. plass etter semitap. Nytt sluttspill i Herrer junior C etter seier i to av tre puljekamper. Forsmedelig kvartfinaletap etter å ha ledet 2-0. Fantastisk innsats! Kampkvote: 6-3.

Vemund K. Grønhaug: Seier i to av tre i Puslinge C-puljen. Ny seier i kvartfinalen før det ble 1-3 i semifinalen. Fin 3. plass! I Puslinge D vant Vemund alle sine tre kamper. Fulgte opp med seier i kvart- og semifinale, men møtte sin overmann i Tore Häggander (Svanesund) i finalen. Grattis, Vemund!!! Kampkvote: 8-3.

Kevin Svendsbråten: Feide gjennom puljekampene i Drenge E med tre seirer. Slo klubbkompis Eivind 3-1 i kvarten og vant semien. 3-2 mot Tim Nilsson (Svanesund) i finalen. Fortjent gull etter fabelaktig innsats! Forstatte å imponere med herlig innsats i Drenge C, der sluttspillplassen ble sikret med to av tre puljeseirer. Vant også åttedelsfinalen med forrykende spill. Tapte 1-3 i kvarten. Overraskende oppofrende innsats med dertilhørende belønning! Kampkvote: 8-3.

Leif T. Jensen: Havnet i treerpulje i Herrer 5 og da holdt det med én seier for å nå sluttspillet. Der vant han kvartfinalen før det ble semifinaletap og fin 3. plass. Tre puljeseirer i Herrer 6 med påfølgende kvartfinaleseier. Nytt semitap og ny 3. plass. Ganske så imponerende! Kampkvote: 6-3.

Eivind S. Sørum: Bra start med seier i to av tre puljekamper i Drenge E. Tapte 1-3 i kvartfinalen mot klubbkompis Kevin etter helhjertet innsats. Bare én puljeseier i Drenge C medførte B-sluttspill, der det ble sorti i kvartfinalen. Viser vilje og vant kamper! Kampkvote: 3-5.

PS! Før årets Nordsø-cupdeltakelse hadde ti JBTK-utøvere vært representert. Nå er vi 18 som har fått oppleve sjarmen med dette eventyret. Ny sjanse for flere neste år!

| Resultater Nordsø-cupen 2018 |

Bildereportasje fra Nordsø-cuphelgen:

TI PÅ TUR: Et halvt snes JBTK-ere på vei til Hirtshals med Color Lines SuperSpeed 2 fredag kveld. Resten av dusinet ankom dagen før.

KLUBBKAMERATER: Vemund og Eivind finner tonen overalt. Også på tribunen. Bra fyrer!

FINALIST: Thomas hadde den sterke finalemotstanderen i kne, men glapp på slutten. Imponerte med sin tredje finaleplass i Nordsø-cupen!

GLEDESSPREDERE: Lene og Anne med medaljer for innsatsen. Tapasdamer med trofaste turledelsesbidrag!

B-GJENGEN: Martin vant B-sluttspillet i Puslinge C. Modums Jørgen M. Pedersen ble nummer tre.

BLID VED BORDET: Lene spilte ti kamper i Hjørring. Smilte, svettet og sto på hele dagen!

LAGKAMERATER: Leif og Thomas viste styrke i Danmark.

PALLMANN: Leif slo seg til to semifinaler i Nordsø-cupdebuten!

TØFT: Møller forsøkte, men det ble for tøft med ødelagte knær og hofte…

KLASSEVINNER: Kevin vant klasse Drenge E. Storspilte i Park Vendia i Hjørring.

KOMPISER: Kevin og Daniel hadde grunn til å glise etter helgens herlige innsatser!

KONG KEVIN: Kul kis som satte seg i respekt i og utenfor hallen!

JUNIOR C: Modums Marius Mogen Pedersen på toppen av pallen. JBTKs Daniel F. Grefsrud stolt treer.

SØLVGUTT: Jonas slo seg til finalen i Junior B med godt spill.

TAKK, PAPPA! Vemund fikk en drømmehelg; pappa Amund sørget for Legoland-besøk fredag og Vemund sørget selv for topplasseringer lørdag!

FIGHTER: Daniel nådde semien i Junior D. Vant seks av ni kamper. Spilte fem femsettere!

DAMER 5: Anne og Lene (fra høyre) under premieutdelingen.

HOTELLSOFA 1: Daniel, Anne, Thomas og Jonas kuler’n før lørdagens fellesmiddag.

HOTELLSOFA 2: Kevin, Eivind, Vemund og Leif chiller i lobbyen.

UNGDOMSBORDET: Middag på Restaurant Lilleheden lørdag kveld. De yngste valgte burger og schnitzel.

VOKSENT MIDDAGSBORD: Tapas og schnitzel var populært blant de voksne.