Fire kvartfinalister

Tony Herting, Jonas Jensen, Isak Døhlen-Jacobsen og Håvard Sataøen spilte seg til hver sin 5. plass i søndagens klasser i Mega-cupen i Lørenskog.

Også i dag ble det mange fine plasseringer til klubbens representanter. Vi stilte med seks utøvere. Fire av dem nådde kvartfinalen!

Tony Herting vant sin innledende pulje i Gutter 11 med tre strake 3-0-seirer. I kvartfinalen ble det derimot tap mot Jacob W. Halse (B-72), men Tony deppet ikke av den grunn.

– Jeg er veldig fornøyd med helgen. Slo Jacob i går, men i dag var han mye bedre, sier Tony.

Det var 28 deltakere i 11-årsklassen.

5. PLASS: Tony nådde to sluttspill i dag; 5. plass i Gutter 11 og 9. plass i Gutter 13.

Jonas Jensen leverte i Herrer eldre junior. Først med tre 3-0-seirer i puljespillet, så vant han 3-0 både i 16- og åttedelsfinalene før Michael Farnes ble for sterk i kvartfinalen.

– Jevne sett og stabilt spill. Jeg slo de jeg skulle og tapte mot de høyere rangerte motstanderne, lyder Jonas’ oppsummering.

5. plass i en klasse som samlet 50 deltakere er sterkt!

Jonas vant to kamper i Herrer elite søndag morgen. Gikk til sluttspillet som puljetoer, med tap mot Magnus Vikstrøm (Kjelsås). Så ble Tore Kristoffersen (Kjelsås) for sterk i 16-delsfinalen.

STABILT: Jonas leverer stabilt gode resultater for tiden. I dag nådde han langt i klassen for eldre juniorer.

JBTKs kommende NM for yngre-trio hevdet seg godt i Gutter 13, der samtlige nådde sluttspillet. Tony Herting og Andreas Bråthen Sataøen tok hver sin 9. plass (av 48 deltakere), mens Noah Götestam fulgte opp med 17. plass!

Andreas vant sin innledende pulje med 3-0 i kvote. Tony (1-1) og Noah (2-1) avanserte som puljetoere.

Andreas og Tony seiret i 16-delsfinalen, der Noah takket for seg. I åttedelsfinalen ble det for tøft også for Tony og Andreas.

Isak Døhlen-Jacobsen og Håvard Sataøen spilte seg til hver sin kvartfinale (5. plass) i Herrer F. Begge som puljetoere med 2-1 i kampkvote, og deretter tap i første sluttspillkamp.

– Jeg har hatt en veldig god bordtennishelg. Kjempebra lørdag og helt greit i dag, konkluderer Isak.

| Resultatservice Mega-cupen 2022 |

SOLID: Andreas nådde åttedelsfinalen i den sterke 13-årsklassen.