Jonas og Leif imponerte

JBTKs Jensen-representanter imponerte i lørdagens av utgave av årets Mega-cup i Lørenskoghallen. Pappa Leif og sønnen Jonas spilte seg til 3. og 5. plass. Isak Døhlen-Jacobsen slo også til!

Jonas Jensen leverte en ny solid turneringsinnsats med 5. plass i den høyeste rankingklassen. Tapte bare mot klassevinner Robin Pettersson (Fornebu) i det innledende puljespillet. Slo alle i sin sluttspillpulje.

Fem seirer og ett tap mot mange gode spillere er en god bekreftelse fra JBTKs formspiller.

– Helt greit. Solid spill og bare ett tap, men jeg var langt unna Robin i dag, kommenterer Jonas.

TOPPLASSERINGER: Jonas og Leif Thorbjørn Jensen imponerte mest av lørdagens JBTK-representanter i Mega-cupen, der samtlige ti deltakere vant kamper!

Olof Götestam vant to av seks kamper i samme tøffe klasse og plasserte seg som nummer 12. Det var 15 deltakere i rankingklassen for spillere over 1700 poeng.

Leif Thorbjørn Jensen vant to av tre kamper i sin innledende pulje i den nest øverste rankingklassen (under 1700 poeng). Han fulgte opp med tre strake seirer i sluttspillpuljen.

Endte som nummer tre* blant 30 deltakere!

Leif var fornøyd med resultatene, men synes ikke spillet sitter like godt. – Jeg er bedre på trening, sier han.

(*) 3. plass med forbehold om at klassen ble avsluttet etter andre runde med puljespill. Eventuelt 4. plass.

Isak Døhlen-Jacobsen opplevde en god dag i hallen, for han slo seg helt til 3. plass i den laveste rankingklassen (under 1200 poeng)!

Vant sin innledende pulje med tre seirer, for så å legge tre av de sju puljevinnerne bak seg på resultatlisten.

– Isak vant sin første pengepremie (150 kroner) og var storfornøyd, forteller mamma Lene.

PALLPLASS: Isak klinte til med 3. plass av 28 deltakere!

Ervin Georg Egelandsdal og Raymond Boger endte på 20. og 21. plass i samme klasse. Begge med én seier i innledende pulje. Ervin vant én av fire i sluttspillpuljen – mot Raymond, som tapte sine fire.

Raymond ble beste JBTK-spiller i Herrer E, der han vant sin innledende pulje med tre strake seirer! Tapte 2-3 i åttedelsfinalen og endte på 9. plass.

Isak Døhlen-Jacobsen og Ervin Georg Egelandsdal vant hver sin puljekamp, men det holdt ikke til sluttspillplass i Herrer E.

Håvard Sataøen og Noah Götestam representerte også Jevnaker BTK lørdag, i rankingklassen under 1200 poeng, men her mangler vi fortsatt resultatmessige detaljer.

| Resultatservice Mega-cupen 2022 | (ikke oppdatert ennå…)

PS! Søndag er det på’n igjen for flere av våre spillere, som vi sender lykkeønsker til og regner med at de representerer på en forbilledlig måte!