God påske!

Jevnaker BTK ønsker medlemmer, øvrige klubber og deres spillere samt våre samarbeidspartnere en riktig god påske. Neste trening i Jevnaker Bordtennishall er tirsdag 19. april.

Klubben arrangerer ingen treninger i påskeuken, med mindre noen av våre ansvarhavende tillitspersoner inviterer til og tar ansvaret for noen.

Når treningen opptas over påskehelgen tar vi fatt på sesonginnspurten og starter nedtellingen til årets klubbtur til Danmark 13. til 15. mai.

Du kan fortsatt melde deg på til klubbturen, for fristen er ikke før langfredag (15. april). I skrivende stund utgjør troppen et dusin deltakere.

I mai håper vi også å få levert nye bordtennisbord, nett og barrikader. Kanskje vi rekker å ta dem i bruk før sesongen rundes av etter sesongavslutningen fredag 3. juni!

Under sesongavslutningen i Jevnaker Bordtennishall, der alle er velkommen til å delta, skal ti sesongutmerkelser offentliggjøres og deles ut.

Selv om sesongen start er det fortsatt flere muligheter til å konkurrere. Allerede lørdag 23. april arrangerer Jevnaker BTK nasjonalt rekruttrankingstevne i Jevnaker Bordtennishall. Her blir det mange kamper på hver deltaker, så sikre deg plass hvis du ikke allerede er påmeldt!

Samme dag kan våre eldre utøvere delta i Oppegård Open, dersom de ønsker det.

Videre følger disse arrangementene:

7. -8. mai: B-NM i Lørenskog
21.-22. mai: Veteran-NM i Sandefjord
26.-29. mai: Mega-cupen i Lørenskog
3.-5. juni: NM for yngre i Bergen
4.-6. juni: Lia-kixen i Grimstad

PS! Påmeldingsforespørsler sendes fra denne siden!