Dobbel finalist!

Ervin Georg Egelandsdal spilte seg til to finaler i helgens regionscup i Lørenskoghallen. Tapte begge, men vant alle sine 12 øvrige kamper!

Jevnaker BTKs unge utøvere viste seg fra sin beste side og oppnådde mange imponerende plasseringer. Også klubbens voksne representanter markerte seg.

Samtlige 11 JBTK-deltakere nådde minst ett sluttspill i Lørenskoghallen!

Ervin spilte seg til finalene i Gutter 14B og Gutter 15B. Gjorde rent bord i sine innledende puljer og eliminerte alle på veien mot sluttoppgjørene.

2 X SØLV: Ervin imponerte ved å vinne 12 av 14 kamper. Nederlagene kom ikke før han hadde spilt to finaler!

Ola Ødegård (Fornebu) ble dessverre for sterk for Ervin i begge finalene. Ødegård var en skikkelig «JBTK-dödar» på Romerike, for han eliminerte også Isak Døhlen-Jacobsen i kvartfinalene i de samme klassene!

VISTE STYRKE: Isak, Andreas og Ervin leverte i Lørenskoghallen! (Foto: Lene Døhlen-Jacobsen).

Isak vant mange kamper i pulje- og sluttspillene før Ødegård stoppet framgangene.

| JBTK-stevneresultater 2021/22 |

PÅ PALLEN: Krystian Ziolkowski nr. 3 i G12 Nybegynnere. (Foto: Katarzyna Ziolkowska).

Flere unge JBTK-suksesser:

* Dawid Kamil Hyszczyn (G11 Nybegynnere), Krystian Ziolkowski (G12 Nybegynnere) og Andreas Bråthen Sataøen (Gutter 12) tok hver sin 3. plass. Herlig!

* Noah Götestam (Gutter 12) og Magnus Ziolkowski (G15 Nybegynnere) tok hver sin 5. plass. Sterkt!

JBTK-trener Jonas Jensen har mye av æren for suksessen til de unge elevene. Og litt av voksnes:

Pappa Leif Thorbjørn Jensens meget imponerende 3. plass i Herrer D, Olof Götestams fine 5. plass i Herrer B, og Håvard Sataøens 9. plass i Herrer F.

Nevnte veterantrio er blant Jonas Jensens mange elever i JBTKs satsingsgruppe.

Selv leverte Jonas gode resultater i helgens regionscup. Lørdag nådde han sluttspillet i Herrer elite (5. plass) og Herrer A (9. plass).

Søndag slo han seg til semifinale i Herrer B og Herrer eldre junior.

Jonas (19) nærmer seg noe. Han tapte 2-3 i veldig mange kamper mot høyere rangerte spillere i helgen.