Gull, sølv og bronse til Götestam!

Far og sønn Götestam hevdet seg godt i helgens Trondheim Open. Olof vant gull i single og bronse i lag. Noah vant lagsølv og tok bronse i single!

Det ble en skikkelig jubelhelg for The Götestams i Leangen Bydelshall. Etter at de med hver sin makker tok sølv og bronse i lagklassen slo Olof seg helt til topps i søndagens A-rankingklasse!

– Jeg er veldig fornøyd. Spesielt med seieren i finalen. Jeg tapte mot Andreas Wiik (Bodø) i puljen. Wiik tapte mot Kristian Trydal (Trondheim) i semifinalen, så slo jeg Trydal i finalen, forteller Olof.

I semifinalen slo han sin lagmakker; Adrian I. Sletten (Rana) med 3-1. Samme kampresultat i finalen.

BEST: Olof slo seg helt til topps i dagens A-klasse i Trondheim Open!

Noah tapte knepent i avgjørende sett i semifinalen i D-rankingklassen. Han startet med to seirer og ett tap i sin pulje og fulgte opp med kvartfinaleseier. Litt surt å tape den jevne semien, men en absolutt panghelg også av Noah!

Lagklassene startet lørdag og ble avsluttet søndag.

Olof Götestam og Adrian I. Sletten (Rana) vant én og tapte én kamp i puljespillet før det ble semifinaletap mot Magnus B. Holm/Benjamin M. Fossheim (Trondheim).

Noah Götestam spilte med Vegard S. Lorentzen (Bodø) i C-lagklassen, der alle de seks lagene møttes i rent seriespill: Fire seirer og bare ett tap ga sølv!

SØLV OG BRONSE: Noah spilte og vant mange kamper. Vant sølv i lag og bronse i single!

| Resultater Trondheim Open 2021 |