Sølv og bronse til Herting

Tony Herting ble nr. 2 i Gutter 11 og Terje Herting nr. 3 i Herrer A i Sjokoladecupen i Oslo. Ervin Georg Egelandsdal fulgte opp med bronse i Gutter 15 søndag kveld!

PALLPLASSER: Terje Herting ble nummer tre og sønnen Tony nummer to i hver sin singleklasse i Bjølsenhallen i dag.

Tony Herting klatret ett hakk opp fra gårsdagens 3. plass i dag, da han slo seg til finalen i Gutter 11. Han vant først alle sine tre innledende puljekamper, for så å seire både i kvart- og semifinalen.

FEM SEIRER: Tony vant alt fram til finalen i Gutter 11. I løpet av to konkurransedager i Sjokoladecupen vant han 9 av 12 kamper.

I finalen kom han til kort mot underrangerte Vencent Martiniussen. Larvik-spilleren er nemlig betydelig bedre enn poengstatusen gir inntrykk av. Lørdag var det imidlertid Tony som vant da de møttes i Gutter 13.

FINALISTER: Vencent Martiniussen og Tony Herting nr. 1 og 2 i Gutter 11. (Foto: Anna Hyszczyn)

3. PLASS: Terje var ikke på topp i dag, men klarte likevel å spille seg til semifinalen.

Terje Herting røk i semifinalen i Herrer mot Matias E. U. Torres (Fornebu), etter å ha vunnet sine to puljekamper og slått Michael Farnes (Oslo) i kvartfinalen. Sebastian Flaatten (Fornebu) vant klassen.

BRONSE: Ervin imponerte med 3. plass i Gutter 15 søndag kveld!

Ervin Georg Egelandsdal startet ikke før kl. 17:00 søndag kveld for å komme i gang i Gutter 15! Heldigvis var det ventetiden verdt, for Ervin slo seg til sluttspillet som puljetoer.

I kvartfinalen ble det 3-2-seier mot Gustav Johansson (Fokus), mens klassevinner Michael Farnes (Oslo) ikke uventet ble for sterk i semien. Grattis med flott 3. plass, Ervin!

– Dette er jeg fornøyd med. Slet litt i starten, men det var gode motstandere og jeg har vært syk hele uken, forteller Ervin etter stevneslutt kl. 19:30.

Han hadde med pappa Bjørn Frode som sjåfør og støttespiller. De fikk selskap av sjokoladepremien i bilen hjem!

NESTEN: Krystian var bare én seier fra å gå videre i Gutter 11.

Krystian Ziolkowski havnet i en tøff pulje i Gutter 11. Han tapte to kamper og vant én. Det holdt ikke til sluttspillplass. – Jeg spilte greit og var veldig nærme, forteller han.

VANT KAMP: Dawid vant én av puljekampene sine i Gutter 11, men nådde ikke sluttspillet.

Dawid Kamil Hyszcyn vant også én av sine tre innledende puljekamper. – Jeg synes det var gøy å delta, men litt kjedelig å ikke gå videre til sluttspillet, sier Dawid.

UNG TRIO: Dagens tre JBTK-deltakere i 11-årsklassen: Tony, Krystian og Dawid. 23 spillere deltok i denne klassen, som var dagens største. (Foto: Anna Hyszczyn)

MEDALJEGUTTER: Krystian og Dawid vant hver sin puljekamp, men kvalifiserte seg ikke til sluttspill i Gutter 11. Medalje ble det likevel til begge de ivrige ungguttene! (Foto: Anna Hyszczyn)

Isak Døhlen-Jacobsen var også påmeldt, men han sto over grunnet sykdom.