Tony på tredjeplass i Oslo

Tony Herting var eneste JBTK-deltaker i lørdagens utgave av Oslo BTKs Sjokoladecup. Han slo til med 3. plass i Gutter 13. Godt hjulpet av pappa Terje.

Tony startet dagen med 1-3-tap i sin første puljekamp i Gutter 13. Så slo han tilbake med fire strake seirer: To i puljen og to i sluttspillet.

I semifinalen mot den suverene klassevinneren Michael Farnes (Oslo) kom Tony som ventet til kort, men han spilte veldig bra og yppet seg i det tredje settet. Ledet 10-6 før spilleren med 1876,5 poeng viste sin styrke.

Klassevinneren hadde 766,5 flere rankingpoeng enn Tony og 568 poeng flere enn den andreseedede. Tony var rangert som nummer åtte blant de 25 deltakerne. Og endte på 3. plass!

– Jeg er veldig fornøyd. Spilte mye bedre utover dagen, beretter bronsevinneren som fikk fire KEX-sjokolader i premie!

VELDIG FORNØYD: Tony smilte bredt etter tredjeplassen i G13 der han slo flere høyere rangerte spillere.

Sent på ettermiddagen gjorde Tony ny innsats i Herrer D. Rangert som nr. 26 av de 36 deltakerne ble det med tre puljekamper. Tony var påmeldt i Herrer F, men arrangøren slo sammen herreklassene D, E og F.

– Jeg vant mot 3-2 Vencent Martiniussen og tapte mot to som var rangert over meg, forteller Tony.

Søndag skal Tony i aksjon igjen. Da deltar også pappa Terje og fire til fra JBTK.

BESTEMT BLIKK: Tony med blikket på ballen under serveutførelse i Bjølsenhallen.

SJOKOLADECUP: Premiene i Sjokoladecupen leveres av Cloetta. Tony vant fem KEX-plater.

Med nesten 200 påmeldte var det lille bordtennisrommet i Bjølsenhallen sprengt. Arrangøren pøste på med enda flere bord utover dagen, men tidsskjemaet sprakk tidlig. Selv om det var dårlige spilleforhold og man måtte dømme selv så gleder vi oss over at Oslo BTK samlet så mange deltakere!

TEAM HERTING: Pappa Terje tipser Tony mellom to av settene i den første kampen i Gutter 13.