Tipp og VINN GAVEKORT på 1000 KRONER!!!

0
(0)

Jevnaker BTK utfordrer deg herved med 50 varierte bordtennisspørsmål. De fleste er klubbrelatert. Den som oppnår flest rette premieres med gavekortet på 1000 kroner fra BTEX.no!

Kun betalende medlemmer i Jevnaker Bordtennisklubb inneværende sesong, samt familiemedlemmer av nærmeste ledd, kan delta i konkurransen.

Er du ikke medlem eller i familie så kan du vipse kr 500,- til nr. 115409. Da kan du delta i «JBTKs PremieQUIZ februar 2021» samtidig som du er fullverdig medlem ut 2020/21-sesongen!

Samtlige spørsmål serveres med tre svaralternativer. Du skal velge det du tror er korrekt. De fleste svarene finner du her på hjemmesiden eller i JBTKs sesongberetninger som også er publisert på klubbens hjemmeside.

Nedtelling til innleveringsfristen søndag 28. februar (UTLØPT):

Spørsmålene spenner over flere kategorivarianter; fra resultater og statistikk til personlige preferanser og klubbregler.

Kun vinneren premieres. Ved poenglikhet skilles de aktuelle deltakerne ved tilfeldig trekning; etter at trekningsmetode er kunngjort.

Bordtennisexperterne (BTEX.no) er JBTKs utstyrsleverandør. Det er her du kjøper alt du trenger for å utøve din idrett. Som JBTK-medlem får du 25 prosent rabatt på alle ordinære priser, frakt- og tollfri levering på ordrer over 399 kroner og eventyrlige tilbud på JBTKs offisielle drakt- og utstyrskolleksjon!

Spørsmålene følger nedover på siden. Lykke til!

 

JBTKs PremieQUIZ februar 2021:

Facebook Comments

Din vurdering av denne artikkelen?

Velg symbolet som angir din vurdering!

Snittvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Bli den første som vurderer artikkelen!