Fortsatt trenings- og konkurransepause

Det er ikke foretatt endringer i de nasjonale tiltakene for å begrense spredning av koronasmitten, hvilket dessverre betyr at voksne JBTK-medlemmer fortsatt må vente på trenings-og konkurransemuligheter.

Jevnaker Bordtennishall er dermed kun tilgjengelig for JBTK-medlemmer under 20 år i ungdomsgruppen og satsingsgruppen (onsdager og torsdager).

Og våre to lokalbosatte eliteseriespillere – inntil videre – selv om det heller ikke er lettet på anbefalingene fra regjeringen om å utsette alt toppseriespill.

| Oversikt over nasjonale tiltak |

Bruk fritiden til å saumfare hjemmesiden, sesongberetninger og andre kilder for å finne rett svar på flest mulig av de 50 spørsmålene i JBTKs PremieQuIZ februar 2021, der du kan vinne gavekort på 1000 kroner fra BTEX.no!