Slik vinner du JBTKs PremieQUIZ!

Vinneren av «JBTKs PremieQUIZ februar 2021» får gavekort på hele 1000 kroner fra BTEX.no, så det lønner seg å gå systematisk til verks i jakten på svarene! Her får du noen nyttige tips.

Med et gavekort pålydende 1000 kroner kan du handle for opptil 1333,33 kroner, i og med at du som JBTK-medlem får 25 prosent rabatt på alle ordinære priser hos BTEX.no!

Med en så massiv premie på spill lønner det seg å bruke tid på å finne de rette svarene. Du finner de aller fleste av dem på hjemmesiden og i JBTKs sesongberetninger.

Nå som du (alle voksne) ikke kan trene eller konkurrere, så gjelder det å bruke overskuddstid til noe egennyttig! Det er over gjennomsnittet prestisjefylt å vinne denne konkurransen!

| De 50 spørsmålenea i JBTKs PrremieQUIZ februar 2021 |

PS! Følg veiledningen under illustrasjonen for å komme i gang!

Følg denne veiledningen for å oppnå flest rette svar:
.

SØK ETTER ALLE SVARENE: Du finner de aller fleste på hjemmesiden. Søk i tillegg i JBTKs sesongberetninger og via Google!

1) Sett deg foran datamaskinen når du har god tid. Skal du vinne må legge inn et godt dagsverk. Kanskje flere.

2) Opprett et Word-dokument der du fortløpende skriver inn det du mener er de rette svarene. Lagre dokumentet og bruk ledig tid over flere dager. Legg først inn og send dine svar via konkurransesiden når du føler deg sikker på at du har foretatt alle mulige søk i jakten på 50 rette svar:

3) Bruk søkefeltet på hjemmesiden aktivt!

4) De fleste svarene som du ikke finner på hjemmesiden ligger i JBTKs sesongberetninger.

5) De gjenstående svarene må du søke etter på internett. Det er kun ett eneste spørsmål du ikke finner fasitsvaret på noe sted.

Det eneste sikre er at vi får en fortjent vinner!

PS! Dersom du er blant dem som allerede har sendt inn dine svar, så kan du sende inn på nytt. Det er den siste besvarelsen til hver deltaker som teller i «JBTKs PremieQUIZ februar 2021».

Lykke til!

KLIKK HER
for å melde deg på til Jevnaker BTKs klubbmesterskap 2021!

KLIKK HER
for å velge JBTK som din grasrotmottaker hos Norsk Tipping!