Premièrepremiebordet

Den norske sesongpremière i bordtennis går av stabelen i Jevnaker Bordtennishall, der 25 spillere setter hverandre stevne lørdag. Sjekk premieoversikten og overhold koronareglene!

Samtlige deltakere får en tipakning med Capri-Sun, totalt to liter med smakfull leskedrikk, som takk for innsatsen.

To utvalgte spillere får med seg en velfylt fruktkurv fra KIWI og EXTRA på Jevnaker. Denne duoen må oppføre seg eksemplarisk med god sportsånd, for det er Fair Play-premier det dreier seg om!

De ti øverste på resultatlisten kan se fram til plasseringspremier. Nr. 6-10 får hver sin vannkoker med 1 liter kapasitet.

Topp 5 premieres med en praktisk elektrisk grill! Grillflaten måler 22x38cm. Kjekt å ha, spesielt på en regnværsdag!

Turneringsvinneren får en bærbar gassgrill med rist i støpejern, avtagbare sidebord og termometer i lokket. Hot & heftig!

NB! Sørg for at du overholder koronareglene ved ankomst og opphold i Jevnaker Bordtennishall! Det viktigste er at du skriver deg inn og ut med navn og tidspunkter på oppslått liste, holder minst én meters avstand til andre hele tiden og vasker hendene med Antibac så ofte som mulig gjennom dagen. Kryss-spill tillates ikke under oppvarming og det er ikke lov med treningsspill mens kamper pågår.

Pass på at du parkerer på JBTKs tomt! Eventuell parkering på andres eiendom foretas på eget ansvar, med de konsekvenser det kan medføre…

Jevnaker BTK ønsker utøvere, foreldre, sjåfører, lagledere, publikum og media hjertelig velkommen til Jevnaker Bordtennishall, der vi ser fram til en trivelig lørdag i tidsrommet fra kl. 08:00 til ca. 16:00.

JBTK-kiosken holder åpent slik at du ikke trenger å ha med matpakke. Arrangørklubben byr på mat og drikke til hyggelige priser, servert av hyggelig betjening!

Jevnaker Bordtennishall er åpen fra kl. 08:00. Som deltaker må du være på plass senest kl. 08:30. Er du sent ute gjelder det å sende SMS eller ringe nr. 900 33 447 for å informere!

Turneringsleder Thomas Møller kunngjør puljene og setter i gang turneringen litt før kl. 09:00. Når de 100 kampene er unnagjort blir det premieutdeling. Ventelig innenfor tidsrommet kl. 15-16.

PS! Dersom du som påmeldt av én eller annen grunn velger å avstå fra deltakelse; vær vennlig og meld forfall så tidlig som mulig pr. e-post eller SMS til turneringsleder Thomas Møller!!!

Jevnaker Bordtennishall: Lidvangvegen 11b, 3520 Jevnaker.

| Deltakeroversikt nasjonalt rankingstevne 5. september 2020 |