Lisens, medlemskontingent og drakt/dress!

Alle lisensierte JBTK-utøvere sist sesong skal nå ha fått informasjon om spillerlisens for 2020/21-sesongen pr. e-post. Betal nå framfor å vente, slik at du er klar for ny sesong!

Spillerlisens er én av tre elementære krav som du må innfri for å kunne representere Jevnaker Bordtennisklubb i tellende kamper.

Medlemskontingent (betales senest i september) og JBTK-drakt + dress er de to andre.

1. Spillerlisens til forbundet
Alle som har mottatt betalingsinformasjon pr. e-post må betale denne snarest. Husk å bruke KID-nummer! Mange har selvsagt allerede betalt. Seniorspillere (født i 2002 eller tidligere) må betale 500 kroner, juniorspillere (f. 2003-2004) betaler 450 kroner og yngre spillere (f. 2005-2008) betaler 400 kroner. Er du født i 2009 eller senere slipper du å betale lisens.
PS! Hvis du er født i 2008, eller ikke mottatt giro pr. e-post, må du melde fra til klubbformann Møller eller nestleder Lene for å få generert lisensgiro!

2. Medlemskontingent til JBTK
Du må gjerne betale kontingenten allerede nå, selv om det ikke er noe krav før i september 2020. Satsene er de samme som før: Voksne (18 år eller eldre) betaler kr 1200,-. Yngre (17 år eller yngre) betaler kr 900,-. Familiemedlemskap (to eller flere fra samme familie) koster kr 1500,-. Overføres til JBTKs kontonummer 2030 66 02005.

3. JBTK-drakt & dress
For å kunne delta i konkurranser MÅ du ha JBTK-drakt (svart shorts og blå trøye) kjøpt fra BTEX.no. På forespørsel kan JBTK gi dispensasjon for bruk av annen shorts, men den MÅ være svart i 2020/21-sesongen! Alle som skal representere JBTK i lagturneringer MÅ i tillegg stille med JBTK-dress fra kjøpt fra BTEX.no.

SPØRSMÅL???

* Dersom du er usikker på hvordan du skal kle deg i konkurranser, er det bare å ta kontakt med klubbleder Møller.

* Det samme gjelder hvis du har spørsmål om lisens til bordtennisforbundet eller medlemskontingent til klubben.

Jevnaker BTK; svart og blå!