PÅSKECUPEN 2020 ER AVLYST…

0
(0)

Jevnaker BTK beklager å måtte avlyse Påskecupen 2020, som følge av en direkte anbefaling fra Norges Bordtennisforbund. Alle startkontingenter er blitt refundert.

JBTK fikk i dag råd om å avlyse årets mesterskap, selv om det er tre uker igjen til skjærtorsdag. Vi beklager dette, men følger rådet fra overordnet organ.

——————————————————————————

OPPRINNELIG INVITASJON: Påsken er i utgangspunktet en stille høytid, men skjærtorsdag blir det også i år fullt kjør med 25 spillere som skal spille 100 kamper i Jevnaker Bordtennishall. Alle som rekker å sikre seg plass ønskes hjertelig velkommen!

Påmelding via VIPPS-BUTIKKEN til Jevnaker BTK eller annen form for betaling. Ingen påmelding registreres før startkontingent er mottatt. Tidspunktet for mottatt betaling gjelder ved flere påmeldte enn plasser.

| Påskecupen-historikk | Slik gikk det i 2019 | Påmeldingsoversikt nederst! |

Påmelding via VIPPS-BUTIKKEN til Jevnaker Bordtennisklubb (nr. 115409) der du kjøper plass i mobilapplikasjonen. Alternativt ved å overføre kr 250,- til kontonr. 2030 66 02005, men det tar lenger tid. Følg veiledningen via linken under!

| Påmelding via Vipps – slik gjør du det! |

DELTAKELSE: Maksimalt 25 deltakere. Ingen begrensninger i antall spillere pr. klubb. Venteliste opprettes ved 25 utsolgte plasser. Ventelisteplass er personlig. Hvis spilleren øverst på listen takker nei, går plassen til nestemann.
SPILLESYSTEM: 5 innledende puljer inndelt etter snake-prinsippet basert på rankingpoeng pr. 1. april 2020. Deretter 5 sluttspillpuljer bestående av spillere med lik plassering i innledende puljer. Det blir 8 kamper på hver deltaker hvis turneringen fulltegnes. Alle kampene spilles som best av 5 sett.
PÅMELDING: Bindende påmelding via Vipps (Kjøp plass i butikken!) til Jevnaker Bordtennisklubb eller til kontonummer 2030 66 02005.
PREMIERING: Alle får deltakerpremie. 2 Fair Play-priser. Plasseringspremie til de ti beste (!) og ekstrapremie til vinneren.
SERVERING: Mat & drikke til meget hyggelige priser i JBTK-kiosken!
FASILITETER: Garderober med toalett og dusjer. 5 stk. Tibhar Smash 28R-bord og ***Andro-plastballer.
RANKINGPOENG: Alle kampene som spilles registreres og teller på NBTFs OnlineRanking fra 1. mai.
TIDSSKJEMA: Registrering innen kl. 08:30 på stevnedagen ved oppmøte eller pr. tlf./SMS til 900 33 447. Hallen åpner kl. 08:00. Kampene starter senest kl. 09:00. Forventet stevneslutt (ved fulltegning) ca. kl. 15:30.
REGLEMENT: NBTFs turneringsreglement. Betalt lisens er påkrevd for alle som er født i 2006 eller før.
TURNERINGSLEDER: Thomas Møller, Jevnaker BTK.

Facebook Comments

Din vurdering av denne artikkelen?

Velg symbolet som angir din vurdering!

Snittvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Bli den første som vurderer artikkelen!