STOR bildequiz med lekre premier!

Mens vi venter på klarsignal til å gjenoppta aktivitetene i Jevnaker Bordtennishall byr JBTK på en stor bildequiz for alle JBTK-medlemmer. Delta gratis og vinn lekre premier!

Situasjonen vi befinner oss i er kjedelig, krevende og nedbrytende, så Jevnaker BTK serverer en forhåpentligvis utfordrende hjernetrim til klubbens medlemmer.

NB! Hvis du deltar via mobiltelefon; bla helt nederst og velg DESKTOP-versjon for bedre funksjonalitet. Det beste er å bruke nettleseren på en datamaskin!

Quizen består av 50 spørsmål der du skal forsøke å identifisere hvem som er avbildet. De 25 første spørsmålene er basert på bildeutsnitt av JBTK-medlemmer. De 25 neste det samme, men her er bildeutsnittene «tegneserieifisert».

PS! Merk at du også må besvare to tilleggsspørsmål for å kunne delta i JBTKs bildequiz. De kommer til slutt. Før du gyver løs på bildene må du oppgi fullt navn og en e-postadresse vi kan kontakte deg på hvis du er blant premievinnerne.

Samtlige fotografier er foreviget inneværende sesong og det er kun JBTK-medlemmer på bildene.

Alle som ønsker kan delta, men bare JBTK-medlemmer kan vinne premiene. Vedkommende med flest rette svar får en eksklusiv utstyrspakke bestående av seks deler: Inzone-bag, Inzone-dobbeltfutteral, Inzone-baller, Inzone-håndkle, Inzone-spray og Inzone-svamp. Verdi kr 900,-.

De fem beste premieres. Nummer to og tre får hvert sitt Inzone-håndkle. Nummer fire vinner et dobbeltfutteral fra Inzone og nummer fem får et påskeegg med godis. Ved eventuell poenglikhet skilles deltakerne med tilfeldig trekning.

SVARFRIST: SØNDAG 29. MARS 2020
* De rette svarene kunngjøres tirsdag 31. mars
* Resultatlisten kunngjøres torsdag 2. april

NB! Sørg for at du har god tid når du setter deg godt til rette for å ta quizen! Hvis du vil vinne bør du la være å dele din kunnskap om svarene med andre. Og du skal vite at du kun kan levere én besvarelse – det er den første du sender inn som gjelder!

Lykke til!

Spørsmålene følger under bildet.

Oppgi hele navnet ditt!
Oppgi en e-postadresse som vi kan kontakte deg på hvis du vinner!
Dette spørsmålet er ikke poenggivende, men du må svare for å kunne delta.
Dette spørsmålet er ikke poenggivende, men du må svare for å kunne delta.