Nytt finalebord innvies lørdag

I lørdagens nasjonale C-rankingstevne innvies et nytt finalebord i Jevnaker Bordtennishall. Spillerne i innledende pulje A og sluttspillpulje 1 får æren av å spille på det.

Som takk for å ha gjennomført Norges Bordtennisforbunds klubbtrenerkurs med oppfølging, Norges Idrettsforbunds bedre klubb-undersøkelse og bidratt til utplassering av utebord i lokalmiljøet har Jevnaker BTK fått et Stiga Optimum 30-bord.

| Nasjonalt C-rankingstevne i Jevnaker Bordtennishall lørdag 19. oktober |

URØRT: Det nye finalebordet i Jevnaker Bordtennishall står klart til å tas i bruk fra lørdag morgen. Da fjernes plastfolien på den 30mm topplaten.

NORTH COURT: Kampene i pulje A og 1 skal spilles på det nye bordet; ti i tallet.

Gjennom prosjektet «Bordtennis for alle» har NBTF fått 2,1 millioner kroner fra Sparebankstiftelsen DnB. Disse midlene kommer klubber, skoler og nærmiljøanlegg i fylkene Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Telemark og Oppland, samt kommunen Ringsaker i Hedmark til gode i form av nye bordtennisbord inne og ute.

«North Court» er navnet på det nye finalebordet i Jevnaker Bordtennishall.

Jevnaker BTK har tildelt Puttemyra aktivitetspark på Jevnaker utebordet som også inneværende uke er mottatt fra NBTF.

Puttemyra aktivitetspark er under opparbeidelse og utvikling av Ringerike Sykkelklubb og Jevnaker Speidergruppe.

Vi søkte om utebord også til Randsfjorden Badepark rett ved Hadeland Glassverk, men fikk ikke tilslag på mer enn ett i denne omgang.

Det er dog fortsatt et lite håp om å kunne utplassere et bord ved Nord-Europas største badepark i innsjø/fjord, som samler tusenvis av mennesker hver sommer.

Jevnaker Bordtennishalls nye finalebord ble levert og pakket ut mandag, montert onsdag og innvies lørdag. Stiga Optimum 30-bordet vil kun bli brukt i nasjonale og regionale turneringer.

Flere bilder fra ukens bordtennisbordbegivenhet:

FLATPAKKET: Slik ble bordene levert utenfor Jevnaker Bordtennishall.

UTPAKKING: Lene og Daniel river av pappen som dekker bordhalvdelene.

Thomas bidrar med lette løft. Leif-Harald tar de tunge. Leif og Jonas Jensen sørget tidligere for at 266 kilo med bordtennisbord ble båret inn. Utebordet til aktivitetsparken er mellomlagret i bordtennishallen på Jevnaker.

INNSATS: Leif-Harald og Lene bærer bord. Thomas tar seg av understellet.

SMIIIIL: Leif-Harald og Lene smiler til fotografen mens de bærer bord.

MONTERINGSANVISNING: Thomas startet med den teoretiske monteringen.

MONTERING I PRAKSIS: Leif-Harald kom til og satte fart på sakene.

FLERE KOKKER: Og mer søl. Men det var fordi halvparten av skruene og mutterne manglet…

LØSNINGSORIENTERT: Jonas og Leif-Harald måtte demontere et eksisterende bord for å få skruer og muttere til Stiga Optimum 30-bordet. Strek i regningen.