Premier til alle i C-rankingstevnet

Lørdag er det duket for nasjonalt C-rankingstevne i Jevnaker Bordtennishall. Alle får en fantastisk deltakerpremie. De beste og mest sportslige belønnes ekstra. Sjekk premieoversikten!

Jevnaker Bordtennishall er åpen fra kl. 08:00. Alle deltakerne må være på plass senest kl. 08:30 for registrering, for kl. 09:00 braker det løs!

MELD FRA OM EVENTUELLE FORFALL SNAREST!

Etter 100 spilte kamper (hvis alle møter opp og fullfører) er det dags for premieutdeling. Arrangøren Jevnaker BTK har masse godsaker som skal deles ut.

Dagens deltakerpremie består av en PC-veske (15,6″) med trådløs kompakt datamus. Tidenes beste deltakerpremie i norsk bordtennis?

Turneringsvinneren får med seg en Kenwood-mikrobølgeovn i stål med 20 liters volum, 800 watt og elektronisk display.

De fem beste (pallplassene) blir lykkelige eiere av hver sin Bluetooth-høyttaler med LED-lys, nr. 6-10 på resultatlisten belønnes med hver sin 2600 mAh SmartLine-Powerbank.

Sluttspillpuljevinnerne (nr. 1, 6, 11, 16 og 21) vinner en 4-pakning med smakfull vingummi.

Sist, men absolutt ikke minst, så skal to Fair Play-vinnere kåres. De får hver sin velfylte fruktkurv fra KIWI Jevnaker og Coop EXTRA Jevnaker!

| Deltakeroversikt nasjonalt C-rankingstevne 19. oktober 2019 |

NB! JBTK-kiosken byr på mat og drikke til meget hyggelige priser gjennom hele turneringsdagen, så matpakke er overflødig!

PS! Turneringen direktesendes på JBTKlive1 og JBTKlive2 slik at familiemedlemmer og klubbkamerater kan følge med hjemmefra!