Første møte med Jaroslaw

Ni spillere deltok på sesongens første treningssamling i Jevnaker Bordtennishall. Jaroslaw Lowicki ble godt kjent med alle og er klar for flere samlinger på Jevnaker.

Sportssjefen ved Norges Toppidrettsgymnas i Bærum skal lede flere treningssamlinger for JBTK denne sesongen. Den første fant sted i dag og samlet sju JBTK-utøvere og to fra Vind IL.

«Jarek» delte erfaringer, kompetanse og tips med alle gjennom de fem treningstimene. Mange fikk mange tips og tilbakemeldinger. Alle fikk spille med den erfarne treneren, som fortsatt er en meget god spiller.

Midtveis i samlingen ble det servert lunsj i form av pølser. Før øvelsene og spillet fortsatte. Alle deltakerne er blitt bedt om å gi sine tilbakemeldinger, som vi skal bruke for å perfeksjonere kommende treninger med Jarek som leder.

Følgende spillere deltok i dag: Yngve Midtfjell, Lene Jensen, Leif Jensen, Jonas Jensen, Leif-Harald Svendsbråten, Fredrik Wilkens, Wojciech Czapczyk, Janne Dahl og Trond Dahl.

Neste gang håper vi at flere yngre også melder seg på!

Vi takker Jaroslaw for dagens innsats og ønsker ham velkommen tilbake.

Før Jaroslaw Lowicki kommer tilbake skal vi ha en samling med JBTKs eliteseriespiller Maciecj Pietkiewicz som trener. Den finner sted lørdag 16. november. Invitasjon med påmeldingsinfo kommer snart.

THE BOSS: Jaroslaw «Jarek» Lowicki innleder dagens treningssamling.

OPPSTART: Ni deltakere lytter til Jareks introduksjon.

RÅDGIVNING: Yngre får gode råd av dagens trener.

POLSK PASSIAR: Wojciech får tips på moderspråket.

BACKHAND: Jarek tipser Leif-Harald om backhand-slag.

MATCH: Jarek spilte med alle mot slutten. Jonas imponerte treneren.

TIPS: Fredrik fikk mange tips fra Jaroslaw i dag.

OVERBLIKK: Aktivitet og innsats gjennom fem timer i Jevnaker Bordtennishall.