SISTE SJANSE!!!

Onsdag 9. oktober er aller siste sjanse for å bestille ny drakt til JBTKs samlede levering. Alle som skal representere JBTK må ha drakt. Bestillinger etter 9. oktober må foretas direkte til BTEX i Danmark.

Mange har lagt inn sin bestilling, men ikke alle. Derfor forlenger vi fristen til 9. oktober.

Du kan bestille online i JBTKs nettbutikk eller på eget skjema i Jevnaker Bordtennishall. Drakt (og shorts/skjørt) er det man trenger for å kunne delta på turneringer og/eller seriekamper.

Vi har også egne JBTK-overtrekksdresser, t-skjorter, gensere, sokker, bagger, futteraler og annet nyttig tilbehør.

NB! Når din bestillingsskjema er utfylt og levert eller du legger inn bestillingen i JBTKs nettbutikk, så får du en bekreftelse med betalingsinformasjon pr. e-post. Du får en ny bekreftelse når betalingen er mottatt.

Etter 9. oktober sender Jevnaker BTK samlet bestilling til BTEX i Danmark. Der trykkes navn, logoer og klubbemblem på klærne. Forventet utlevering i Jevnaker Bordtennishall i november.

PS! Prisene er de samme etter fellesbestillingen, men da må du ordne alt selv. Og kanskje ikke få delta på det du vil hvis du må vente på leveringen…

SISTE SJANSE: Onsdag 9. oktober er siste sjanse for å prøve størrelser og bestille nye JBTK-klær! Alt som står i hallen sendes tilbake til Danmark.