Bestill nye JBTK-klær før 1. oktober!!!

Nå haster det for alle som ikke har bestilt nye JBTK-drakter og tilbehør! Fram til 1. oktober kan alle prøve størrelser og bestille produkter som inngår i Jevnaker BTKs nye draktkolleksjon.

Utvalget av produkter er omsider klart, etter ett års arbeid med utvelgelse, design og prisavklaringer. Alle klær og øvrig utstyr leveres av vår danske samarbeidspartner Bordtennisexperterne.no.

Utlevering av bestilte produkter finner sted i slutten av oktober. Det er viktig at flest mulig JBTK-medlemmer blir med på denne fellesbestillingen, men ikke avgjørende.

Etter fellesbestillingen må du bestille direkte fra Bordtennisexperterne.no. Prisene er da de samme og du betaler ingenting ekstra for leveringen.

Alle som skal delta i turneringer eller spille seriekamper må ha JBTK-drakt. Gjennom 2019/20-sesongen vil det bli en gradvis glidende overgang fra gamle til nye drakter.

Merk at din bestilling først er gyldig når du har betalt. JBTK kan ikke legge ut for 40-50 ordre som kanskje beløper seg til et sekssifret beløp. Det betyr forhåndsbetaling av bestilte produkter.

JBTKs offisielle konkurransedrakt (skjorte) blir lyseblå. Fargen ble bestemt i JBTK-draktvalget som alle fikk anledning til å delta i.

Gensere, shorts, sokker og overtrekksdresser er svarte. Skjørtene blå.

Øvrige produkter som inngår i den nye JBTK-kolleksjonen er sportsbag, håndkle, racketfutteral og en utstyrepakke i seks deler. Alt til sterkt rabatterte priser fra BTEX.

Du kan bestille på følgende måter:

  1. Fylle ut ordreskjema på papir, som du får utlevert i hallen.
  2. Bestille i JBTKs nettbutikk.

NB! Ikke bestill før du har prøvd størrelsene. Det er ikke returrett på produkter med navnetrykk.

Drakt, dress og gensere leveres med Sparebank 1 Ringerike Hadelands logo og JBTK-emblet foran, samt JEVNAKER BTK på ryggen. Du velger selv om du ønsker for- eller etternavnet ditt trykt på ryggen, mot et tillegg i prisen.

Initialene dine på overtrekksdressens bukselår koster ingenting ekstra, men du bestemmer selv om du vil ha det.

| Jevnaker BTKs nettbutikk |