Nesten helsvart for JBTK…!

Jevnaker BTK har avholdt draktvalg og blått vant etter ekstraomganger mot svart. Fra neste sesong blir det blå skjorte og svart treningsdress.

OVERTREKKSDRESS: Slik ser den kommende JBTK-overtrekksdressen ut.

41 medlemmer avga stemme i JBTK-draktvalget 2019, der fargen på spilleskjortene for de kommende årene skulle avgjøres.

I den nye kolleksjonen fra BTEX er shorts, skjørt og overtrekksdressene svarte. Fargevalget på skjortene sto mellom grønn, rød, blå og svart.

På inneværende ukes åpne mandagstrening ble stemmene talt opp i all offentlighet for de frammøtte. Stemmesedlene var hemmeligholdt fram til da.

Ingen hadde noen som helst anelse om hva utfallet ville bli.

På de fem første stemmesedlene var det krysset av for svart JBTK-skjorte. Det så helsvart ut. Det brant et blått lys for den blå draktfargen som JBTK har vært kledd i de siste 12 årene.

Så lysnet det – nesten helt ut av det blå. Litt over halvveis i opptellingen hadde blått utliknet forspranget til svart. Grønt var fortsatt med, men rødt var dødt.

Det var igjen helsvart før den aller siste stemmeseddelen; som var blå. 15-15 mellom svart og blått. Ekstraomganger måtte til.

De 12 tilstedeværende stemte på nytt på de to finalefargene. Det viste seg fort at blått ville vinne – og vant med 10-2.

BLÅ FRAMTID: Jevnaker BTKs kampdrakt forblir blå, med svarte striper, svart shorts/skjørt og svart overtrekksdress.

JBTKs nye kolleksjon vil bestå av mye mer enn bare klær. Fra sommeren 2019 blir det mulig å bestille kampskjorte, treningsskjorte, shorts, skjørt, overtrekksdress, sokker, collegegenser, hettegenser, sportsbag, ryggsekk, racketfutteral, håndkle, startpakke, med mer.

Vi jobber tett med BTEX for å tilby et bredt utvalg til overkommelige priser.

Alle draktene og dressene leveres med JBTK-emblemet og Sparebank 1 Ringerike Hadeland-logoen foran. På ryggen trykkes Jevnaker BTK. Og du kan velge om du vil ha ditt eget navn påtrykt.

Jevnaker BTK planlegger å tilby alle medlemmer felles forhåndsbestilling fra våren/sommeren 2019. Etter at fellesbestillingen er foretatt må alle bestille direkte fra BTEX, som leverer raskt og fraktfritt!

NB! Viktig for alle som melder på serielag å sørge for at spillerne kjøper kampdrakt. JBTK kommer ikke til å føre draktlager slik vi har gjort de siste årene.

Mer informasjon om den nye JBTK-kolleksjonen kommer når mer er klart. Det vil også bli utarbeidet regler/retningslinjer for bruk av kampdrakt. Følg med på hjemmesiden!

VALGRESULTATENE: Dødt løp mellom blått og svart ga ekstraomganger; som blått vant med 10-2.