Statusrapport ny JBTK-kolleksjon

Snart får du muligheten til å bestille ny JBTK-drakt, overtrekksdress og alt du ønsker av tilhørende produkter, men først må vi avklare de siste detaljene.

JBTK-draktvalget ble avklart i november 2018, med det utfall at lys blå er klubbens draktfarge de kommende årene. Med svart shorts og overtrekksdress.

Noen detaljer gjenstår før du kan prøve størrelser og bestille ønskede produkter. Planen har hele tiden vært å ta imot bestillinger fra sensommeren 2019. Vi er ajour i forhold til den.

NEW LOOK: Styremedlemmene Anne Stenerud og Leif-Harald Svendsbråten i ny dress og drakt. (Foto: Pia-Helen Fagerslett)

Sist uke avholdt Jevnaker BTK styremøte, der vi tok for oss produktprøvene fra vår samarbeidspartner Bordtennisexperterne (www.btex.no). Der ble følgende avdekket:

* Vi må produsere også 4XL og 5XL for å utlikne størrelsesskalaen
* Vi må ha mer romslige overtrekksdresser i tillegg til større størrelser
* Vi venter også på dameskjørt og hettegensere

BTEX har lovt å innfri våre behov innen utgangen av april. I mai skal JBTK-styret vurdere oppdaterte produktprøver. Hvis de tilfredsstiller våre behov så går vi i gang med å utforme bestillingsskjemaer.

Følgende produkter inngår i JBTK-kolleksjonen fra og med 2019/20-sesongen:
* Konkurranseskjorte
* Shorts
* Skjørt
* Overtrekkesdress
* Hettegenser
* Treningsskjorte
* Sokker
* Sportsbag
* Dobbelt racketfutteral
* Vedlikeholdspakke

Priseksempler (med forbehold):
Konkurranseskjorte m/navnetrykk: Kr 249,-
Overtrekksdress m/navnetrykk: Kr 499,-
Shorts/skjørt: Kr 169,-/179,-
Treningsskjorte: Kr 139,-

Skjorter, dress og genser leveres med Sparebank 1 Ringerike Hadeland-reklame. Hvis du ønsker kan du få navnet ditt på ryggen av skjorter, dress og genser – samt initialene dine på bukselåret. Mot et tillegg i prisen.

Alle som skal delta i konkurranser MÅ ha konkurranseskjorte og shorts/skjørt. Øvrige produkter er valgfrie.

Alle som melder på serielag MÅ sørge for at spillerne på laget stiller med JBTK-drakt. Laglederne får et utvidet ansvar i og med at JBTK ikke kommer til å føre noe produktlager! Viktig for serielaglederne å sørge for at spillerne som inngår i troppen bestiller drakt idet de melder seg på et serielag.

SMÅ STØRRELSER: JBTK-formann Thomas Møller får ikke plass i den størrelsen han normalt bruker. Nestleder Lene Jensen er vitne. (Foto: Pia-Helen Fagerslett)