Sesongens JBTK-spillere

Jonas Jensen er sesongens JBTK-spiller 2017/18 og Kevin Svendsbråten sesongens unge JBTK-spiller 2017/18. 16 sesongutmerkelser og annen heder ble delt ut på kveldens sesongavslunting i Jevnaker Bordtennishall.

Ca. 30 var tilstede da JBTK formelt sett avsluttet sesongen med prisutdelinger, heder, pølser, kaffe, saft og trening.

STORE POKALER: Jonas Jensen (sesongens spiller) og Kevin Svendsbråten (sesongens unge spiller) vant de gjeveste utmerkelsene på kveldens sesongavslutning.

JBTKs sesongutmerkelser henger høyt. Ingen som ikke fikk pris skal føle seg oversett, for vi er opptatt av at alle skal trives i klubben. Selv om det alltid er vanskelig å skille på prestasjoner og innsats, så er det ingen tvil om at alle vinnerne har gjort seg fortjent til sine utmerkelser!

Lenger ned på siden kan du lese hvem som vant og litt om hvorfor vinnerne har fortjent sine priser.

Alle yngre spillere fikk også sesongdeltakermedalje.

De som ikke var på plass får sin pris ved en senere anledning.

SPENNING: De som er på plass venter på flere. Det råder en viss spenning i salen…

I tillegg til de forhåndsdefinerte prisene ble flere kaniner dratt opp fra hatten i kveld!

JBTKs pliktoppfyllende ungdomstrenerkvartett Kenneth H. Ødegård, Thomas Moen, Daniel F. Grefsrud og Jonas Jensen blir honorert for sin innsats. På kveldens avslutning fikk de en ekstra takk for innsatsen i form av hvert sitt gavekort på 300 kroner. Til bruk i Kuben kjøpesenter i Hønefoss.

PLIKTOPPFYLLENDE: Daniel, Thomas, Jonas og Kenneth har aktivisert klubbens unge spillere hver onsdag gjennom hele sesongen.

– Vi har en ekstra utmerkelse også, sa nestleder Lene Jensen da hun tok ordet: Klubbleder Thomas Møller kåres herved til årets sjef, sa hun og ramset opp noen av de mange arbeidsoppgavene Møller utfører.

Klubblederen slo tilbake med sine egne overraskelser. Først til styremedlem Anne Stenerud, som dessverre ikke var til stede fordi hun forbereder helgens konfirmasjon av sønnen Eivind.

– Anne bidrar med faste oppgaver som styremedlem. Og hun har tatt et morsomt initiativ som gjør at hun får litt å gjøre i sommer også. Anne skal nemlig koordinere JBTKs stafettlag i Ringeriksmaraton i august. Vel fortjente blomster til deg, Anne, sa Møller.

Så trakk han fram enda en blomst akkompagnert med følgende ord:

– Vi har et helt unikt miljø i denne klubben. Selv om det har vært bra før også, så har de tre siste årene vært helt spesielle. Det beste som har skjedd Jevnaker BTK de siste 40 årene er Lene Jensen. Hun gjør så mye for så mange. Lene fortjener alle lovord som finnes.

LEDERDUO: Lene og Thomas overrasket hverandre med ros og overrekkelser – begge på vegne av hele klubben. (Foto: Pia-Helen Fagerslett)

Takk til hvert eneste JBTK-medlem og alle som er med på å gjøre denne bordtennisklubben til så mye mer enn et idrettslag, kommuniserer klubblederen.

PRISVINNERE: Linda og Pia-Helen fikk hver sin velfortjente sesongutmerkelse.

Selv om vi nå inntar sommerdvale, går vi ikke i hi. Det blir faste åpne treninger hver fredag i juni, juli og august. Allerede søndag 17. juni står 3rd Jensen Open på programmet. Fredag 6. juli arrangerer vi sommer-rankingturnering. I tillegg blir det tilbud om treningssamling(er). Og Terje Herting skal delta i veteran-VM i Las Vegas! Følg med på hjemmesiden gjennom sommeren!

PS! Alle yngre oppfordres til å melde seg på til sommerleir på Larkollen. JBTK sponser 1000 kroner av deltakeravgiften for alle som deltar på Fokus-leiren.

NB! JBTKs sesongberetning over 48 sider publiseres i slutten av juni. Her inviteres ALLE medlemmer til å dele sitt beste sesongminne. KLIKK HER for å formulere ditt minne!

| Tidligere JBTK-sesongberetninger |

Alle sesongutmerkelsene 2017/18:


Sesongens JBTK-spiller 2017/18: JONAS JENSEN

* Jonas har oppnådd flest topplasseringer og satte ny klubbrekord i økning av rankingpoeng gjennom sesongen. Best på opprykkslaget i serien. I tillegg har han levert en kjempeinnsats som aktiv og innovativ trener.


Sesongens unge JBTK-spiller 2017/18: KEVIN SVENDSBRÅTEN

* Kevin har overrasket, imponert og fortsatt framgangen fra foregående sesong da han ble beste rankingklatrer. Flere klasseseirer og finaleplasser, bedre innsats og ny solid poengøkning på rankingen.


Sesongens JBTK-rankingklatrer 2017/18: JONAS JENSEN

* 404,5 plusspoeng på NBTFs OnlineRanking er tidenes beste av en JBTK-spiller og nesten dobbelt så mange som nest beste denne sesongen! Økningen er kommet som følge av målbevisst trening.


Sesongens JBTK-overraskelse 2017/18: TONY HERTING

* Forrige sesong var Tony mer opptatt av mobiltelefonen enn bordtennisracketen på trening, men du verden for en forvandling vi har fått se. Turbo-Tony blokkerer pappas looper og viser stor iver!


Sesongens JBTK-gledesspreder 2017/18: PIA-HELEN FAGERSLETT

* Pia-Helen er JBTKs ivrigste supporter. Nesten alltid å se på tribunen eller med smilet på lur i JBTK-kiosken. En sjelden gang er hun med og spiller. Også da har hun evnen til å få andre til å smile og le!


Sesongens JBTK-fighter 2017/18: DANIEL FAGERSLETT GREFSRUD

* Ingen kjemper mer for poengene enn Daniel, som har for vane å ende opp i avgjørende sett. Han kan tape mange poeng på rad og vinne mange på rad, men Daniel gir aldri opp. Han fighter videre!


Sesongens JBTK-nybegynner 2017/18: ALBIN BJERKE

* Albin begynte sin JBTK-karriere nokså anonymt og forsiktig, men denne sesongen har innsatsen begynt å bære frukter. Kronet framgangen med klubbmesterskapsgull og hevdet seg i større stevner.


Sesongens JBTK-positive 2017/18: JOHNSON N. ADUM

* Humørspreder som har markert seg positivt i sin første sesong. Johnson viser innsats, lærevillighet og bidrar med godt humør i ungdomsgruppen. Et friskt tilskudd til det gode JBTK-miljøet!


Sesongens JBTK-ivrigste 2017/18: EIVIND STENERUD SØRUM

* Eivind vil mye. Ofte så mye at han skuffer seg selv. Eivind er nesten alltid på trening, han er klubbens ivrigste leirdeltaker og når han knekker selvtillitskoden så vil han være blant klubbens beste spillere!


Sesongens JBTK-tuppe 2017/18: LINDA SVENDSBRÅTEN

* Linda er en tøffing som ikke lar seg stoppe av komplikasjoner og operasjoner. Sentral på tuppetreninger, åpne treninger og Hadelandslaget i 5. divisjon. Ivrig og tålmodig med konkurranseinstinkt!


Sesongens JBTK-gubbe 2017/18: LEIF THORBJØRN JENSEN

* I den tredje sesongen løsnet det endelig for Leif, som har vært den ivrigste på gubbetreningene. Trener både på teori og i praksis. Ledet serielaget sitt til opprykk og nådde to finaler i velfylte klasser.


Sesongens JBTK-prestasjon 2017/18: TERJE HERTING

* Ikke mange holder så høyt nivå gjennom så mange år. Tok to nye NM-bronser. Å hele tiden være seierskandidat i A-klasser og tilsvarende er en stor prestasjon. Å vinne, noe Terje fortsatt også gjør, er enda bedre!


Sesongens JBTK-rekrutt 2017/18: DANIEL MIANCHO

* Daniel imponerer med sin ro og sikkerhet når han spiller. Der andre stresser, holder Daniel ballen på bordet og innkasserer poeng. Gull i klubb- og kretsmesterskap for andre året på rad, samt RC-seier, er knallsterkt!


Sesongens JBTK-lagspiller elite 2017/18: PETER HEDRAM

* Peter leverte en god debutsesong for Olofs lag i eliteserien. Han bidro til halvparten av lagets 39 enkeltseirer og sanket 86 lagspillerpoeng – nest best av alle 47 som spilte i eliteserien!


Sesongens JBTK-lagspiller 4. div. 2017/18: JONAS JENSEN

* Jonas gikk ubeseiret gjennom sine 16 kamper i grunnserien og vant 19 av 23 i sluttspillavdelingen. Sanket til sammen 100 lagspillerpoeng – sju mer enn Thomas Moen. Imponerende seriedebutsesong av Jonas!


Sesongens JBTK-lagspiller 5. div. 2017/18: PING LIANG KORNBRÅTEN

* Ping vant ti av 17 singlekamper og to av seks i double. Sanket 34 lagspillerpoeng og var klart best av de seks Hadelandsdamene i 5. divisjon. Var med i alle de tre lagkampene Hadelandsdamene vant.