JBTK vant ungdomsmedvirkningsprisen!

Jevnaker BTK ble tildelt ungdomsmedvirkningsprisen 2017 under Oppland Idrettskrets’ årsting i kveld, for klubbens satsing på unge trenere.

JBTK var representert med en relevant kvintett i forkant av idrettskretstinget ved Quality Strand Hotel på Gjøvik: Trenerne Jonas Jensen, Daniel F. Grefsrud, Thomas N. Moen, nestleder Lene Jensen og leder Thomas Møller.

Fra kl. 17 forsynte vi oss av tex-mex-buffeten som ble servert og kl. 18 var det dags for kunngjøring av prisvinnere.

Ungdomsmedvirkningsprisen 2017 tilfalt både Jevnaker Bordtennisklubb og Dance4Fun fra Raufoss. Begge mottok en sjekk pålydende 10 000 kroner og blomsterbukett etter å ha blitt kalt opp på scenen i hotellets møterom.

Idrettskretsens ungdomsrepresentanter overrakte sjekken etter at leder Berit Brørby hadde kunngjort prisvinnerne.

Etter noen trivelige minutter i rampelyset inntok JBTK-kvintetten bakerste rad for å lytte til innlegg fra idrettsforbundets styremedlem Sigbjørn Johnsen og generalsekretær Karen Kvalevåg.

Vi takket for oss og tok fatt på hjemreisen i pausen før det formelle tingprogrammet startet.

PRISVINNERE: De to fra Dance4Fun (fra venstre) og JBTKs fem representanter med sjekk og blomster som vinnere av Oppland Idrettskrets’ ungdomsmedvirkningspris 2017. (Foto: Berit Brørby) Klikk på bildet for å se det i større format!

Jevnaker Bordtennisklubbs trenerteam utgjøres av fire ungdommer i alderen 15 til 21 år – for andre sesongen på rad!

Kenneth Hansen Ødegård, Thomas Nordgården Moen, Daniel Fagerslett Grefsrud og Jonas Jensen gjør en kjempejobb for klubbens ferske spillere hver onsdag. To av dem leder klubbens to treningsgrupper (kl. 17-18:30 & 18:30-20) hver uke.

Klubbleder Thomas Møller og nestleder Lene Jensen har jevnlige trenermøter med de fire ungdommene. JBTKs unge trenerkvartett tar seg av alle – også funksjonshemmede – med veiledning av klubbledelsen.

Trenerne har vært med på klubbtrenerkurs i regi av Norges Bordtennisforbund, som nå i vår kommer tilbake for å bidra med faglig påfyll i praksis. Trenerkvartetten fanger også opp nye ideer når de som utøvere deltar på regionale treningssamlinger og når vi i egen klubb har helgesamlinger med eksterne trenere.

Flere unge har meldt sin interesse for å ta treneransvar i JBTK. Planen er å la et par av dem få sjansen til å prøve seg allerede inneværende sesong.

JBTKs nestleder Lene Jensen fortjener masse skryt for jobben hun gjør med å koordinere og motivere trenerstaben, ta imot spillere og foreldre på uovertruffent vis og spre glede i hele klubbmiljøet.

Alle i Jevnaker BTK er delaktig i dagens pris. JBTK er nemlig summen av alle medlemmene.

Nå skal trenerne få idémyldre og selv bestemme hvordan prispengene brukes på nyttige barne- og ungdomstiltak i Jevnaker BTK.

Aktuelle linker:

| Imponerende dugnadsånd (Ringerikes Blad 29. mars 2017) |
| Pangstart for ungdomsgruppen (jbtk.net 6. september 2017) |
| Gode visdomsord fra sin store helt (Ring Blad 1. mars 2018) |

KRETSTING: Ca. 100 representanter var på plass i møtesalen i Quality Strand Hotel på Gjøvik i kveld.