Pangstart (!) for ungdomsgruppen

Icon_treningNærmere 30 unge spillere møtte opp på sesongens første offisielle ungdomsgruppe-trening i kveld. Det betyr to grupper allerede fra neste onsdag!

Etter en myk start med to onsdager uten trenere eksploderte det i positiv forstand i kveld:

Trenerduoen Jonas Jensen og Daniel Fagerslett Grefsrud hadde sin fulle hyre med å holde orden på de ivrige deltakerne, men de taklet utfordringen på imponerende vis.

At så mange skulle dukke opp overgikk våre villeste fantasier. Det var en smule uvirkelig å se så mange energiske og ivrige spillere med racket denne kvelden.

– Jøjemeg for en oppstart, utbryter ungdomsgruppesjef Lene Jensen. Hun sto på og ønsket alle de nye velkommen sammen med klubbleder Thomas Møller.

Fra 13. september blir det tre timers trening fordelt på to grupper av spillere hver onsdag: Kl. 17:00-18:30 og 18:30-20:00.

Lene klarte å spørre samtlige om hvilken gruppe de ønsket å tilhøre i kveldens mylder, så planen er lagt. Så tar vi eventuelle justeringer i ukene som kommer.

NB! Gruppeinndelingen kunngjøres på hjemmesiden i løpet av uken, så følg med her på hjemmesiden!

– For aller første gang i klubbens 41 år lange historie har vi fra inneværende uke treningsgrupper hver ukedag. Og lørdag arrangerer vi nasjonalt rankingstevne. Fortsetter aktivitetsøkningen utover sesongen så trenger vi flere ukedager, flirer JBTK-leder Møller.

Han og Lene håper alle de nye spillerne med foreldre, samt eksisterende medlemmer, fikk et godt inntrykk i kveld. At Jevnaker BTK er en stor breddeklubb bør ingen være i tvil om!

Ny i Jevnaker Bordtennisklubb? Sjekk ut følgende sider:

* Medlemskap og kontingentsatser
* Kontaktinformasjon
* JBTKs draktkolleksjon
* Sesongberetninger 2002 – 2017

Nedenforstående bilder gir et visst inntrykk av kveldens pangstart. Med foreldre var det 40 personer innom Jevnaker Bordtennishall!

Ungdomsgruppen_060917_1

Ungdomsgruppen_060917_2

Ungdomsgruppen_060917_3