JBTK-trio til veteran-NM

Sist de spilte på lag ble det NM-bronse i lagklassen. Kommende helg skal Terje Herting, Trond Nagy og Olof Götestam delta sammen igjen.

Årets Norgesmesterskap for veteraner går av stabelen i Charlottenberg i Sverige med Kobra BTK som arrangør.

Jevnaker BTK stiller med tre deltakere. Nevnte trio spiller sammen i Herrer 35 lag – som de gjorde i 2016. Da ble det bronse etter 3-2 mot Harestua i kvartfinalen og 0-3 mot Fokus i semifinalen.

Trond Nagy gjorde comeback ved den anledningen. Nå gjør han det igjen. Han har lagt inn en del treningsøkter på dagtid i Jevnaker Bordtennishall de siste ukene; sammen med Terje og Olof. Sist helg fikk han også kamptrening i klubbmesterskapet.

Det er stor deltakelse i årets mesterskap for spillere over 35 år. Kampen om medaljene blir tøff.

Terje Herting og Trond Nagy spiller single i 40-årsklassen. Olof Götestam i 50-årsklassen, der han slo til med en fantastisk bronsemedalje i fjor.

Terje har flere singlemedaljer i 35-årsklassen og debuterer nå i klassen for spillere mellom 40 og 50 år.

Trond kan også skilte med medaljer i veteran-NM.

Terje og Trond spiller sammen i Herrer double 40, mens Olof stiller sammen med Ludvig Uddeholt (Fornebu) i 50-årsklassen.

| Deltakeroversikt og resultatservice veteran-NM 2018 |

PS! Dersom du har lyst til å ta en shoppingtur til Sverige denne helgen, så bør du velge Charlottenberg. Da kan du stikke innom og hilse på JBTK-spillerne – og slå to fluer i én og samme smekk!

MEDALJESANKERE: Terje Herting (f.v.), Trond Nagy og Olof Götestam har samlet vunnet 14 medaljer i veteran-NM. Terje fem, Trond tre og Olof seks. Til helgen kan det bli flere.