Kvartfinale-Kevins gjennombrudd

Icon_stevneJBTK-spillerne noterte seg for mange seirer i regionsmesterskapet på Fornebu. Kevin Svendsbråten imponerte mest med to kvartfinaleplasser.

TREFFSIKKER: Kevin Svendsbråten er fortsatt en bedre skytter enn bordtennisspiller, men i dag var han JBTK-spuilleren som imponerte mest i regionsmesterskapet på Fornebu.

TREFFSIKKER: Kevin Svendsbråten er fortsatt en bedre skytter enn bordtennisspiller, men i dag var han JBTK-spuilleren som imponerte mest i regionsmesterskapet på Fornebu.

Kevin startet dagen med puljespill i Gutter 13 B, der han slo til med tre strake seirer. Så fulgte han opp med 3-0-seier mot Daniel Arshad (Klemetsrud) i åttedelsfinalen!

I kvartfinalen møtte Kevin sin overmann i Bendik Christensen. Fokus-spilleren vant 3-0, men Kevin fikk 6, 5 og 7 poeng mot den blivende klassevinneren.

Senere på dagen slo Kevin seg videre fra puljespillet i Gutter 12 B. To seirer og ett tap holdt til kvartfinaleplass også i den klassen. I kvarten røk han 0-3 mot Aslak Bjørnerstedt (Oslo), men Kevin vant 9, 9 og 6 poeng.

Imponerende av 12-åringen, som leverte sin beste stevnedag for sesongen!

Jonas Jensen nådde også to kvartfinaler i Storøya Grendesenter i dag. Han hadde håpet på bedre både i Herrer E og Herrer junior B, men tre tapte kamper med to poeng i avgjørende sett forhindret enda bedre plasseringer.

Bildegalleri og link til resultater nederst på siden!

Dagens beste JBTK-plassering var det Olof Götestam som sto for, med 3. plass i Herrer B. Veteranen slet seg videre fra puljespillet og vant 3-2 mot Tobias M. Søndberg (Fornebu) i kvartfinalen. Etter å ha ligget under med 0-2.

I semifinalen røk han 1-3 mot den blivende klassevinneren Stig Amundsen (Harestua).

Eivind Stenerud Sørum har en iver som få og i dag fikk han bra uttelling. Innsatsen holdt ikke helt til sluttspillplass i Gutter 13 B, der han vant én og tapte to kamper, men Eivind imponerte stort i Nybegynnere 15 utover ettermiddagen.

13-åringen gikk hen og vant alle sine tre kamper i sin innledende pulje! Rått!

Tap i åttedelsfinalen overskygger ikke Eivinds herlige innsats og lekre resultater.

Martin Jensen er bare ni år. En rutinert niåring relativt sett. Han vant veldig mange kamper i dag! I Gutter 9 ble det tre seirer og ingen tap i puljespillet. I sluttspillet vant han én av sine to kamper. Sterkt!

Martin ble blant de fire beste i 9-årsklassen.

Han bekreftet at han holder et hyggelig nivå ved å vinne to av tre kamper i puljespillet i Gutter 12 B. Det ga plass i sluttspillet. Der vant Martin ett sett i kvartfinalen mot den blivende klassevinneren Bjørn K. Holt (Sarpsborg).

Ervin Georg Egelandsdal er en annen JBTK-gutt som imponerte i dag. Han vant to av sine tre kamper i første puljespill i Gutter 9. Ervin har ikke mye erfaring, men viser vilje og god treningsinnsats. Vi er veldig imponert over hans prestasjoner i dag!

Han spilte også kamper i en sluttspillpulje, men resultatene derfra er dessverre ikke oppdatert av arrangøren ennå.

Dagens yngste JBTK-deltaker heter Erik Jensen. Han er bare åtte år. De siste par månedene har Erik vist stadig mer konsentrasjon på trening. Han tapte sine første puljekamper i Gutter 9, men slo til med en nydelig seier i sluttspillpuljen!

To lærevillige JBTK-jenter deltok også i dag. Det ble litt for tøft for Kaja Jensen og Ingeborg Huse Landrø i klasse Jenter 13. Kaja møtte to meget gode spillere i sin pulje. Ingeborg også, men hun var en hårsbredd fra å vinne sin tredje som endte med 2-3-tap.

Ingeborg og Kaja har den unike egenskapen at de faktisk er flinke til å leve opp til ordtaket om å vinne og tape med samme sinn!

Begge fikk nye sjanser i B-sluttspillet, men også der møtte de bedre spillere.

Ingeborg prøvde seg også i Nybegynnere 15. Hun tapte sine tre kamper i puljen, men viste potensial ved å vinne et sett i B-sluttspillet.

Mathias Jadot-Kvamme er en annen positiv JBTK-gutt som har et avslappet forhold til resultater og prestasjoner, men han blir bedre etter hver treningsøkt.

I dag møtte han ganske enkelt spillere som var bedre i Nybegynnere 15. B-sluttspillet gikk han dessverre glipp av.

Daniel Fagerslett Grefsrud spilte bra i Herrer E-puljen sin, men var uheldig med marginene. To seirer holder i ni av ti tilfeller til sluttspillplass, men ikke i dag. 2-1 i kvote kan dog ingen ta fra ham!

I Herrer junior B ble det tre tap for Daniel: 1-3 i samtlige, så han var for all del med i kampen om sluttspillplass.

Daniel er én av JBTKs flinke og pliktoppfyllende JBTK-trenere. Han bidro med oppofrende coaching av mange klubbkamerater i dag.

Med 14 spillere i JBTK-drakt i aksjon krever det sin mann å holde oversikt over alles resultater – og vi har ikke glemt veteranbrødrene Leif Jensen og Lars Jensen!

Begge deltok i Herrer E, som ble spilt i kjellerlokalet. Lars tapte sine tre puljekamper. De to første klart, men han hang godt med i samtlig sett i den siste. Leif hang bedre med i sine to første – og vant sin tredje puljekamp.

En annen JBTK-veteran – Watchara «Ek» Chadkarn – gjorde sine saker bra i Herrer C. Med to seirer og ett tap sikret han seg avansement fra pulje- til sluttspillet.

I forrige regionscup tapte han mot Gong Zong (Fokus). I dag vant han med 3-1! Ek fikk walk over til kvartfinalen, men der ble det bråstopp i form av 0-3-tap mot Peder Flaa (Fornebu).

Jevnaker BTK satte sitt preg på lørdagen i årets regionsmesterskap, som samler eventyrlige 270 spillere. Med 16 deltakere er JBTK større enn gjennomsnittsantallet pr. klubb.

I tillegg til dagens 14 utøvere var det 13 foreldre, lagledere og supportere fra Jevnaker BTK: John-Morten Landrø, Kari Huse, Bert Erixon, Thomas Møller, Bjørn Frode Egelandsdal, Leif-Harald Svendsbråten, Linda Svendsbråten, Lene Jensen, Pia-Helen Fagerslett, Pål Syse, Anne Stenerud, Noah Götestam og May-Brith Kvamme.

Søndag er det på’n igjen med fire JBTK-deltakere: Amund Killi Grønhaug, Terje Herting, Watchara Chadkarn og Eivind Stenerud Sørum. Lykke til!!!

| Resultater regionsmesterskapet 2017 |

[Best_Wordpress_Gallery id=»9″ gal_title=»Regionsmesterskapet_2017″]