Avsluttet med poengdeling

Jevnaker BTKs lag i den øverste divisjonen rundet av sesongen med 5-5 mot Hardanger. I dagens første kamp ble det 4-6-tap mot Nidaros.

Poenget var ikke nok til å unngå sisteplassen, for Eiker vant begge dagens kamper og snek seg forbi Jevnaker BTK.

JBTK-laget startet friskt på avslutningsdagen og ledet 4-2 mot slutspillklare Nidaros etter doublekampene!

Peter Hedram og Andreas Backlund vant hver sin singlekamp.

Så samarbeidet vinnerduoen med Olof Götestam og Terje Herting om å vinne begge doublekampene. Uten å tape ett eneste sett!

Det holdt imidlertid ikke til poeng, for de fire avsluttende singlekampene endte med tap. Trønderklubben seiret dermed 6-4…

SIST MED SMIL: Olof, Terje, Peter, Andreas og Jonas klarte ikke å unngå jumboplassen, men JBTKs representanter i Stigaligaen avsluttet smilende etter 5-5 mot Hardanger i sesongens aller siste seriekamp!

Selv om Olof & Co. avsluttet med stil i 5-5-kampen mot Hardanger  endte JBTK-laget sist av de sju lagene i eliteserien, men det betyr ikke nødvendigvis nedrykk.

Peter Hedram vant to singlekamper mot Hardanger. Andreas Backlund vant én. Han vant også doublekampen med Terje Herting, som kom sikret poeng med singleseier i seriesesongens aller siste kamp!

Den sammenspleisede gjengen av veteranspillere har i løpet av sesongen fått selskap av Jonas Jensen (19). Hans inntreden har bidratt til å trigge de etablerte spillerne, samtidig som han selv har fått input og lærerike innspill fra klubbens utenlandske leiesoldater.

Tiden vil vise om noen ønsker å rykke opp fra divisjonen under og hvordan vi som klubb velger å organisere våre serielag kommende sesong.

Tusen takk til alle som har ledet JBTK-lag gjennom inneværende sesongens seriespill! Vi gratulerer også alle våre utøvere som har deltatt i lagseriekamper. Vel blåst!

Nå er det klubbmesterskapet som gjelder. Det finner sted kommende helg:-)

| Resultater, kampfakta og tabell Stigaligaen 2021/22 |