To tap i eliteserien

JBTK-laget som var i aksjon i seriespill tapte 1-6 i begge sine kamper i Ullern flerbrukshall i Oslo i dag. Søndag er det to nye sjanser til å sanke poeng!

Spillende lagleder Olof Götestam og hans utvalgte hadde håp om å gjenta bedriften fra det motsatte oppgjøret mot Fokus (5-5), men dagens møte endte dessverre med braktap.

Det unge laget fra hovedstadsklubben vant 6-1 mot JBTK-laget i eliteserien. Peter Hedram sto for delseieren, ved å vinne sin første av to singlekamper.

I dagens første kamp mot Laksevåg ble det som ventet for tøft (1-6), men Olof Götestam og innlånte Andreas Backlund slo til med doubleseier mot spillerne de begge hadde tapt mot i single – og Peter tapte knepent mot bergenslagets bestemann.

Jonas Jensen og Terje Herting var også i aksjon med emblemet på brystet i dag.

Muligheten for å nå sluttspillet (Topp 4) er borte. Sjansen for å unngå jumboplassen lever derimot, for bunnlaget Eiker tapte også begge kampene sine i dag.

Søndag avslutter det femte og siste JBTK-laget seriesesongen med kamper mot Nidaros og Hardanger. Våre fire øvrige lag gjorde seg ferdig med seriekampene sist helg.

Vi krysser fingrene for at Olof & Co. runder av med stil og kjemper til siste ball i hver kamp!

| Resultater, kampfakta og tabell Stigaligaen 2021/22 |

JBTK-KVINTETTEN: Jonas, Terje, Olof, Peter og Andreas spilte to seriekamper i Oslo i dag.