Ny dato for klubbturen – igjen!

Arrangøren av Nordsø-cupen har utsatt turneringen nok en gang. Nå er det 13.-15. mai 2022 som gjelder for JBTKs klubbtur til Danmark.

Straks vi mottar invitasjon fra arrangørklubben vil du få personlig invitasjon fra JBTK til å bli med!

Alle JBTK-medlemmer vil bli invitert til å delta og vi dekker startkontingentene for samtlige. Er du under 23 år får du i tillegg reise og opphold sponset av Jevnaker Bordtennisklubb!

NB! Dersom noen av dem som har bestilt reise og overnatting får problemer med å ombooke skal JBTK forsøke å bidra økonomisk.

PS! Til årets (2021) avlyste klubbtur hadde JBTK 18 påmeldte utøvere og en tropp på flere enn 20 deltakere.

MASSEMØNSTRING: I 2022 er det Hirsthals Idrætscenter som gjelder, etter at Nordsø-cupen de siste årene er blitt arrangert i Hjørring.

| Klubbturen til Danmark flyttes |
| Klubbtur til Danmark våren 2022 |
| Med Fjordkraft til Nordsø-cupen |

Jevnaker BTK har en direkte «hotline» til arrangørklubben B75 i Hirtshals. Siste nytt er at den offisielle invitasjonen med klasseoversikt kommer medio januar.

JBTKs STRØMLEVERANDØR: Det er to år siden Fjordkraft innvilget Jevnaker BTKs søknad om støtte til klubbtur med 15 000 kroner. JBTK dekker derfor alle startkontingentene, samt reise og opphold for alle medlemmer under 23 år.

JBTK blir invitert til å delta og DU vil bli invitert av JBTK! Påmelding skjer ved å levere utfylt skjema i din personlige invitasjon tilbake til JBTK.

I påvente av din personlige invitasjon bør du opprette bruker hos Color Line og bestille båtreise og hotellrom. Direktelink til båtreise og overnatting på Montra Skaga Hotel Hirtshals: KLIKK HER!

Reisetider med Color Lines Superspeed:
Fra Larvik fredag 13. mai: Kl. 17:30
Fra Hirtshals søndag 15. mai kl. 12:45
* Vi anbefaler at du bestiller buffet begge veier. Da får du sitteplass på kjøpet. JBTK sørger for at alle med buffet får plass i nærheten av hverandre!