Hallvask og smittevern

Jevnaker Bordtennishall må vedlikeholdes selv om den er stengt for trening, så vaskevaktene går sin gang. Husk å vaske hendene med antibac!

I denne krevende tiden er det viktig at alle JBTK-medlemmer bidrar til å unngå viruset og spredning av eventuell smitte.

HOLD AVSTAND OG BRUK MUNNBIND!

Det er kun klubbens tre lokalt bosatte eliteseriespillere (Terje, Jonas og Olof) som kan trene, som følge av dispensasjonen gitt av styret i Jevnaker BTK.

Dispensasjonen er som tidligere nevnt gitt med hjemmel i myndighetenes ønske om at toppidretten skal gå sin gang.

De tre spillerne, vaskevaktene og eventuelle styremedlemmer som besøker hallen for å utføre nødvendige plikter må overholde følgende regler:

  • Vaske hendene med såpe og/eller antibac
  • Vaskevaktene kan ha med seg inntil to medhjelpere
  • Spillerne kan ikke ha med seg noen gjester/tilskuere

HÅNDHYGIENE: De få som har lov til å entre Jevnaker Bordtennishall må overholde gitte regler; deriblant god håndhygiene.

Generelt ber vi alle JBTK-medlemmer ta alle forholdsregler i hverdagen, for å gjøre det som er mulig for å hindre koronaviruset i å innta og/eller spres i JBTK-familien.

JBTK tar det for gitt at alle medlemmer følger vaksineprogrammet.

Takk for at du bidrar og forstår!

Så ønsker vi alle en riktig så god, koselig og fredfull julefeiring. Og ser fram til å treffe flest mulig i forbindelse med varetellingen hos Coop EXTRA Jevnaker søndag 2. januar:-)