Treningsstopp og stevneutsettelser

Jevnaker BTK må dessverre seg seg nødt til å avlyse all trenings- og konkurranseaktivitet i Jevnaker Bordtennishall i fire uker fra og med 16. desember.

Økningen av koronasmittespredningen har resultert i strenge tiltak fra regjeringen, som idrettens organisasjonsledd naturligvis støtter lojalt opp om. Herunder Jevnaker Bordtennisklubb.

Ungdomsgruppetreningen onsdag 15. desember (i kveld) gjennomføres som vanlig. Så blir det tidlig juleferie.

Varetellingen hos Coop EXTRA søndag 2. januar håper vi kan gjennomføres, slik at vi får en sosial sammenkomst – med avstand – under bordtennisoppholdet!

Informasjon om varetellingen kommer på hjemmesiden – følg med!

Rekruttrankingstevnet som er terminfestet til lørdag 8. januar får status som utsatt. Hvorvidt det lar seg gjennomføre senere må vi avvente og se.

Påmeldte fra andre klubber får refundert startkontingenten.

Klubbmesterskapet 14. og 15. januar utsettes også.

JBTK-utøvere som har betalt startkontingenter til ovennevnte arrangementer får disse som tilgodehavende for fratrekk ved framtidige påmeldinger.

Klubbledelsen i Jevnaker BTK har valgt å gi unntak fra treningsforbudet, gjeldende klubbens tre lokale eliteseriespillere, da vi har hjemmel for det innenfor myndighetenes og overordnede organisasjonsledds råd og regler.

Vilkårene og betingelsene for hvordan toppidrettsutøverne kan få trene i Jevnaker Bordtennishall vil bli fastsatt i samråd med spillerne.


Koronaspøkelset fortsetter å hjemsøke oss…