Følg Andreas og Tony i NM for yngre!

JBTK-duoen Andreas Bråthen Sataøen og Tony Herting spiller i Trondheim Spektrum fredag, lørdag og søndag. Følg NM-debutantene gjennom via direkteresultater og livestream!

Mediekonsernet Amedia, som består av 80 lokalaviser (deriblant Ringerikes Blad, Hadeland og Oppland Arbeiderblad), direktesender fra to bord via tjenesten Direktesport.

Uavhengig av hvorvidt Andreas og/eller Tony figurerer på TV-bordene, byr arrangørklubben Trondheim BTK på live resultatoppdatering via Ondata.

JBTK-redaksjonen følger selvsagt også de unge utøverne gjennom helgen, med daglige oppsummeringer. Nedenfor finner du linker til bildestream og resultatservice.

AKTIV HELG: Det blir veldig mange kamper på Tony og Andreas. I fredagens lagklasse er det først cupspill; så plasseringsspill.

Andreas og Tony deltar i Gutter 11 single, Gutter 11 double, Gutter 11 lag og Gutter 13 single. Tony spiller i tillegg Mixed double 11 med Harestuas Emma Kjølsø.

Jevnaker BTK ønsker begge våre utøvere lykke til i Trondheim!

PS! Det er to navn på helgens arrangement; «Stiga 11-eren» og «NM for yngre». Førstnevnte er på papiret skilt ut fordi idrettsforbundets barneidrettsbestemmelser ikke tillater 11-årsklasser i et norgesmesterskap. I praksis er det som tidligere med alle klassene samlet. Forvirrende med to separate tidsskjemaer, men slik er formalitetene. Det positive med innføringen av «Stiga 11-eren» er at de yngste har fått flere klasser (double og lag).

Livestream-sendinger:
| FREDAG fra kl. 12 | LØRDAG fra kl. 09 | SØNDAG fra kl. 09 |

Online resultatservice:
| Stiga 11-eren | NM for yngre |
JBTK-deltakernes NM-program (start-tider):

Fredag kl. 12:00: Gutter 11 lag (18 lag)
Lørdag kl. 09:00: Gutter 13 single (93 spillere)
Lørdag kl. 12:00: Gutter 11 double (20 par)
Lørdag kl. 15:30: Mixed double 11 (6 par)
Søndag kl. 09:00: Gutter 11 single (45 spillere)

KLARE KARER: Andreas og Tony er klare for utfordringene, som de kommer til å lære mye av.