2021/22-sesongen er i gang!

Etter tre måneders sommerpause var det igjen normal aktivitet i Jevnaker Bordtennishall, da ni yngre deltakere i JBTKs ungdomsgruppe innviet den nye sesongen i kveld.

JBTK-trener Jonas Jensen ledet den første treningen for sesongen, fra kl. 18:00 til 20:00.

OPPSTILLING: Ni frammøtte på kveldens ungdomsgruppetrening, som også var sesongens første treningskveld.

Det var kjekt å se at så mange møtte opp i kveld. Kjente ansikter – de fleste noen centimeter høyere enn sist sesong. Og Selma!

NY SPILLER: Selma spilte bordtennis for aller første gang i kveld. Vi håper hun blir med videre.

12-åringen prøvespilte først en halvtime med ungdomsgruppeansvarlig Lene Skogen. Selma Hjermstad Velo følte seg trygg nok til å bli med på hovedtreningen også. Kult!

TRENEREN: Jonas Jensen er trener for ungdomsgruppen og satsingsgruppen. Nestleder og ungdomsgruppeansvarlige, Lene Skogen, med ryggen til.

Andreas Bråthen Sataøen og Tony Herting var enda tidligere ute. De er begge NM-debutanter i Trondheim kommende helg, så vi avtalte med Jonas og inviterte den unge duoen til doubletrening foran norgesmesterskapet.

De to deltar i single (11 år og 13 år), double (11 år) og lag (11 år) i Trondheim. Håvard Sataøen og Terje Herting utgjør JBTK-lagledelsen.

GENERALPRØVE: Andreas og Tony trente på doublespill mot trener Jonas, med tanke på kommende helgs NM for yngre i Trondheim.

LAGLEDERE: Terje og Håvard utgjør ledelsen i JBTKs støtteapparet under NM for yngre i Trondheim fra fredag til søndag.